Spring menu over

Adecco står klar til at hjælpe, når en grafiker søges. Vi er specialister i at rekruttere nye grafikere inden for kontor og administration, så vi finder hurtigt den grafiker, du søger, til din virksomhed. Uanset om du har brug for en ny grafiker eller multimediedesigner til et vikariat, en projektansættelse eller en fastansættelse, så klarer vi opgaven – hurtigt og ubesværet. Vi har nemlig Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, som er klar til at træde til, når den rigtige mulighed byder sig.

Her er fire gode grunde til vi skal finde din grafiker:

  • Vi besøger din virksomhed for at forstå jeres konkrete behov
  • Vi overholder alle overenskomster
  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, er din sikring for kvaliteten af vores arbejde
  • Vi tiltrækker og fastholder de mest kvalificerede kandidater gennem vores pensionsordninger og generelle gode vilkår samt vores fokus på målrettet annoncering

Vi har konsulenter, som er specialister i netop jeres branche, og det betyder, at vi hurtigt kan finde den grafiker, der matcher jeres behov. Du skal blot kontakte os og fortælle os, hvad du søger.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi står for alt det besværlige og skaffer hurtigt din næste grafiker

Vi har Danmarks største pulje med prækvalificerede kandidater, hvor din nye grafiker måske ligger og venter på, at du tager kontakt til os. En af grundene til, at vi har Danmarks største pulje af kandidater, som allerede er forhåndsgodkendte, er, at vi tilbyder gode vilkår til vores kandidater. Som et af de eneste i Danmark tilbyder vi fx pension til vores vikarer. Vi indrømmer gerne, at vi stiller store krav til vores kandidater, så vi er sikre på at kunne tilbyde de bedste medarbejdere til vores kunder, men til gengæld sørger vi for at tilbyde dem de bedst mulige vilkår. Vi er af den overbevisning, at det er sådan de bedste og mest engagerede medarbejdere tiltrækkes og fastholdes.

Vi arbejder hele tiden hårdt på at tiltrække nye dygtige grafikere til vores database, bl.a. ved at:

  • Annoncere målrettet på diverse sociale medier
  • Annoncere på egne og andres digitale kanaler
  • Være synlige på relevante uddannelsesinstitutioner

Med Adecco Quality Map (AQM), vores egen kvalitetssikringsproces, er I som virksomhed sikret høj kvalitet. AQM betyder, at vi gennemgår en række fastlagte processer, når vi finder en ny medarbejder for en virksomhed. Det er med til at sikre kvaliteten for både vores samarbejdspartnere og kandidater.

Adecco Quality Map betyder eksempelvis, at:

  • Vores konsulenter indhenter referencer og tjekker op på CV’er
  • Alle kandidater har været til en samtale
  • Alle udenlandske kandidater har arbejds- og opholdstilladelse

For at vi kan finde den helt rigtige grafiker til jeres kontor, indleder vi samarbejdet med jer med at besøge jeres virksomhed. Dette er en vigtig del af vores proces, da din næste grafiker ikke kun skal opfylde de krav, du har til kandidatens faglige kompetencer – kandidaten skal også passe godt ind i din virksomhed. Vi ønsker nemlig, at jeres nye grafiker kan tilføre værdi til din virksomhed fra første dag. Vi vil løbende holde opfølgende samtaler med jer og medarbejderen for at sikre et fortsat godt samarbejde. Adecco er der nemlig for jer både før, under og efter forløbet.

Med Adecco som samarbejdspartner sparer I tid og ressourcer, så læn dig tilbage, og lad os klare alt det besværlige. Du skal blot kontakte os og fortælle os, hvad I søger, enten ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil