Spring menu over

Lad os finde en dygtig grafisk designer til dig – hurtigt og ubesværet. Vi er specialister inden for kontor og administration, så vi finder hurtigt den grafiske designer, du søger til din virksomhed. Uanset om du har brug for en grafisk designer til et vikariat, en projektansættelse eller en fastansættelse, så klarer vi opgaven – hurtigt og ubesværet. Vi har nemlig Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, som er klar til at træde til, når den rigtige mulighed byder sig.

Her er fire gode grunde til at vi skal finde din grafiske designer:

  • Vi besøger din virksomhed for at forstå jeres konkrete udfordring
  • Vi overholder alle overenskomster
  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, er din sikring for kvaliteten af vores arbejde
  • Vi tiltrækker og fastholder de mest kvalificerede kandidater gennem vores pensionsordninger og generelle gode vilkår samt vores fokus på målrettet annoncering

Vi har konsulenter, som er specialister i netop jeres branche, og det betyder, at vi hurtigt kan finde grafisk designere, der matcher jeres behov. Du skal blot kontakte os og fortælle os, hvad du søger.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi står for alt det besværlige og skaffer hurtigt din grafiske designer

Det kan være svært at finde den rigtige grafiske designer - HR, jura og administration er ligeledes tidskrævende. Derfor tilbyder vi at stå for det hele, så I kan koncentrere jer om jeres virksomheds kernekompetencer. Vi har kontorer over hele Danmark og servicerer lige fra Aalborg til Odense og fra København til Kolding. Så uanset hvor i landet, I befinder jer, så finder vi den grafiske designer, I leder efter.

Vi har Danmarks største pulje med prækvalificerede kandidater, hvor din nye grafiske designer måske ligger og venter på, at du tager kontakt til os. En af grundene til, at vi har Danmarks største pulje af kandidater, som allerede er forhåndsgodkendte, er, at vi tilbyder gode vilkår til vores kandidater. Som et af de eneste vikarbureauer i Danmark tilbyder vi fx pension til vores vikarer. Vi indrømmer gerne, at vi stiller store krav til vores kandidater, men kun sådan er vi sikre på at kunne tilbyde de bedste medarbejdere til vores kunder. Til gengæld sørger vi for at tilbyde vores kandidater de bedst mulige vilkår. Vi er af den overbevisning, at det er sådan de bedste og mest engagerede medarbejdere tiltrækkes og fastholdes.

Vi arbejder hele tiden hårdt på at tiltrække nye grafiske designere til vores database, bl.a. ved at:

  • Annoncere målrettet på sociale medier
  • Annoncere på egne og andres digitale kanaler
  • Være synlige på relevante uddannelsesinstitutioner

Med vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map (AQM), er I som virksomhed sikret høj kvalitet. AQM betyder, at vi gennemgår en række fastlagte processer. Det er med til at sikre kvaliteten for både vores samarbejdspartnere og kandidater.

Adecco Quality Map betyder eksempelvis, at:

  • Alle kandidater har været til en samtale
  • Vores konsulenter indhenter referencer og tjekker op på CV’er
  • Alle udenlandske kandidater har arbejds- og opholdstilladelse

For at sikre, at vi finder den rette grafiske designer til jeres virksomhed, besøger vi indledningsvist jeres virksomhed for at afdække jeres behov til fulde. Dette er en vigtig del af vores proces, da din kommende grafiske designer ikke kun skal opfylde de krav, du har til kandidatens faglige kompetencer – kandidaten skal også være et godt match med din virksomhed. Et af vores mål er, at jeres nye medarbejder kan give værdi i jeres virksomhed allerede fra første dag.

For at sikre et fremtidigt godt samarbejde holder vi opfølgende samtaler med jer og jeres nye medarbejder. Uanset om I mangler en midlertidig eller en fastansat, så står vi klar til at hjælpe jer – før, under og efter processen.

Med Adecco i ryggen får du mere tid til at fokusere på dine kernekompetencer. Alt, du skal gøre, er at fortælle os, hvordan vi kan hjælpe dig, enten ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil