Spring menu over

Søger i en indkøber? Det er både tids- og ressourcekrævende, men oven i det kommer både HR og jura. Det er vores spidskompetence at finde medarbejdere, der matcher din virksomheds behov og krav. Når en indkøber søges, står vi både for alt, Vi sørger for hurtig og rekruttering af indkøbere og supply chain managere, som kan bidrage positivt til din virksomhed allerede fra første dag – vikar, projekt- og fastansættelser.

Fire gode grunde til at vælge os:

  • Vi besøger din virksomhed for at sikre, at I får tilbudt de rigtige kandidater
  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, sikrer kvalitet hos kandidater
  • Vi overholder alle overenskomster
  • Pensionsordninger, gode vilkår og målrettet annoncering sikrer tiltrækning og fastholdelse af de bedste kandidater

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Adecco kan nemt og hurtigt finde dygtige og kompetente indkøbere

Vi mener, at kompetente og dygtige medarbejdere tiltrækkes og fastholdes ved først og fremmest at behandle dem godt. Derfor giver vi gode vilkår til vores kandidater, blandt andet ved at udbetale pension til vores vikarer som et af de eneste vikarbureauer i Danmark. Samtidig er det vigtigt at tiltrække nye talentfulde kandidater, hvilket vi gør ved at være til stede, der hvor kandidaterne befinder sig. Vi annoncerer blandt andet via sociale medier, egne og andres digitale kanaler og med tilstedeværelse på uddannelsesinstitutioner.

Det er blandt andet derfor, vi har Danmarks største pulje af danske og internationale prækvalificerede kandidater. Det er også derfor vi hurtigt og effektivt kan finde din næste indkøber, supply chain manager eller indkøbsassistent.

Derudover har vi lavet vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map (AQM), hvilket sikrer den højeste kvalitet for vores samarbejdspartnere såvel som kandidater. Helt specifikt betyder AQM, at:

  • Alle kandidater gennemgår den samme proces
  • Vi møder alle kandidater face-to-face
  • Vi indhenter referencer
  • Kandidaterne har arbejds- og opholdstilladelse

Udover vores store pulje af kandidater har vi et stort netværk. Dertil har vi og især vores konsulenter et stort og bredt branchekendskab og er specialister i at sætte sig ind i din virksomheds behov og ønsker. Vi er med dig hele vejen igennem ansættelsen – både før, under og efter.

Lad os stå for alt det besværlige, så kan du fokusere din energi på det, der giver din virksomhed værdi og din virksomheds kernekompetencer.

Alt du skal gøre er at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil