Spring menu over

Adecco står klar til at hjælpe, når nye journalister søges. Vi har konsulenter, som er specialister i netop jeres branche, og det betyder, at vi hurtigt kan finde den journalist, der matcher jeres behov. Alt, du skal gøre, er at kontakte os og fortælle, hvad du søger. Vi har nemlig Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, som er klar til at træde til, når den rigtige mulighed byder sig.

Her er fem gode grunde til at vælge Adecco:

  • Vi overholder alle overenskomster og lovgivninger
  • Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Vi besøger din virksomhed for at forstå jeres konkrete behov
  • Vores egen kvalitetssikring, Adecco Quality Map, er din sikring for kvaliteten af vores arbejde
  • Vi tiltrækker og fastholder de mest kvalificerede kandidater gennem vores pensionsordninger og generelle gode vilkår samt vores fokus på målrettet annoncering

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi skaffer hurtigt den journalist, du står og mangler

En af grundene til, at vi har Danmarks største pulje af kandidater, som allerede er forhåndsgodkendte, er, at vi tilbyder pension til vikarer som et af de eneste vikarbureauer i landet. Vi stiller store krav til vores kandidater, så vi er sikre på at kunne tilbyde de bedste medarbejdere til vores kunder, men til gengæld sørger vi for at tilbyde dem de bedst mulige vilkår. Vi tror på, at det er sådan de bedste kandidater tiltrækkes og fastholdes.

Vi arbejder fokuseret på at tiltrække de dygtigste kandidater, så vi kan opfylde vores kunders krav til drømmekandidatens faglige kompetencer. Din nye journalist ligger måske allerede og venter i vores pulje af prækvalificerede kandidater.

Derudover sørger vi for hele tiden at tiltrække nye journalister ved at:

  • Annoncere målrettet på sociale medier
  • Annoncere på egne og andres digitale kanaler
  • Være til stede på relevante uddannelsesinstitutioner

Derudover tilbyder vi også at stå for HR, jura og administration. Det frigiver en masse tid og ressourcer til dig og din virksomhed, som I kan bruge, hvor det gør størst gavn. Og med kontorer i alle kroge af Danmark betyder det ikke noget, hvor i landet I befinder jer, da vores service er landsdækkende.

Vi har et klart mål om, at din nye journalist kan tilføre værdi til din virksomhed allerede fra dag et. For at sikre, at alles forventninger til samarbejdet bliver opfyldt, afholder vi løbende opfølgende samtaler med jer og jeres journalist. Således hjælper vi dig hele vejen igennem processen, både før, under og efter.

Lad Adecco stå for alt det besværlige, så kan du koncentrere dig om det, du er bedst til. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil