Spring menu over

Adecco står klar til at hjælpe, når kommunikationsmedarbejdere søges. Vi har konsulenter, som er specialister i netop jeres branche, hvilket betyder, at vi nemt kan finde en kommunikationsmedarbejder, der matcher jeres behov. Alt, du skal gøre, er at kontakte os og fortælle, hvad du søger. Vi har nemlig Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, som er klar til at træde til, når den rigtige mulighed byder sig.

Her er fire gode grunde til at vælge Adecco:

  • Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Vi besøger din virksomhed for at forstå jeres konkrete behov
  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, er din sikring for kvaliteten af vores arbejde
  • Vi tiltrækker og fastholder de mest kvalificerede kandidater gennem vores pensionsordninger og generelle gode vilkår samt vores fokus på målrettet annoncering

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi står for alt det besværlige og skaffer hurtigt din næste kommunikationsmedarbejder

Vi stiller store krav til vores kandidater, så vi er sikre på at kunne tilbyde de bedste medarbejdere til vores kunder, men til gengæld sørger vi for at tilbyde dem de bedst mulige vilkår. Vi tror på, at det er sådan, de bedste kandidater tiltrækkes og fastholdes. Som et af de eneste vikarbureauer i landet tilbyder vi derfor pension til alle vores vikarer. Vi sørger derudover for at tiltrække de bedste kandidater ved at være til stede, der hvor de befinder sig:

  • Vi annoncerer målrettet på sociale medier
  • Vi annoncerer på egne og andres digitale kanaler
  • Vi er til stede på relevante uddannelsesinstitutioner

Står I og skal ansætte til andre stillinger, tilbyder vi desuden rådgivning og sparring. Fordi vi er en del af The Adecco Group, har vi ikke blot et stærkt nationalt netværk i ryggen, men også et internationalt. Det betyder blandt andet, at vi har mulighed for at rådgive jer om tiltrækning af udenlandsk arbejdskraft, såfremt I har brug for det.

Ved at vælge os som din partner kan du spare en masse tid og ressourcer, men det er ikke alt. Vi tilbyder nemlig også at være en værdifuld rådgivende samarbejdspartner. Således står vi klar til at rådgive dig om, hvilken type kandidat der vil passer bedst til dine behov og jeres unikke virksomhedskultur. Alle vores processer er optimeret med henblik på at finde den perfekte nye kommunikationsmedarbejder til din kommunikationsafdeling, hvad enten du har brug for at ansætte til et vikariat, et tidsbegrænset projekt eller en fast stilling.

Med vores helt egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map (AQM), er I sikret høj kvalitet. AQM betyder, at vi gennemgår en række fastlagte processer. Det er med til at sikre kvalitet for både vores samarbejdspartnere og kandidater.

Adecco Quality Map betyder eksempelvis, at:

  • Alle kandidater har været igennem en særlig screeningsproces
  • Alle kandidater har været til en samtale
  • Vores konsulenter tjekker op på kandidaternes CV og referencer

Vores mål er, at din kommunikationsmedarbejder tilfører værdi allerede fra første dag, og det kræver et godt match mellem kandidat og virksomhed. Derfor afdækker vi jeres behov og ønsker i dybden på et møde på jeres virksomhedsadresse som start på vores samarbejde. Når jeres nye kommunikationsmedarbejder er ansat, holder vi løbende samtaler for at sikre et fortsat godt samarbejde. Så Adecco er med dig før, under og efter.

Med Adecco som samarbejdspartner sparer du tid og ressourcer. Du skal blot kontakte os og fortælle os, hvad dit behov er. Du kan vælge at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil