Spring menu over

Søger du en kontorassistent eller kandidater til andre kontorrelaterede stillinger? Har du svært ved at overskue rekruttering, HR og jura? Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige kandidat, næste gang en kontorassistent søges. Her er fire gode grunde til at vælge os som din samarbejdspartner når:

  • Vi sikrer at alle overenskomster overholdes
  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, sikrer høj kvalitet på kandidater
  • Vi besøger din virksomhed for at sikre at du får tilbudt den helt rigtige kontorassistent
  • Grundet vores vilkår, pensionsordninger og fokus på målrettet annoncering tiltrækkes de bedste kandidater

Med Adecco på sidelinjen er du sikret en ærlig samarbejdspartner, som forstår dine behov og sætter stolthed i at levere kvalitet – hurtigt og effektivt.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Derfor giver Adecco dig den bedste kontorassistent

For at kunne tiltrække de dygtigste og mest kompetente medarbejdere, er det endvidere vigtigt at være til stede, der hvor kontorassistenterne er. Tiltrækningen af kandidater sker blandt andet via sociale medier, egne og andres digitale kanaler og tilstedeværelse på uddannelsesinstitutioner.

Vi har Danmarks største pulje af både danske og internationale prækvalificerede kandidater, hvilket gør det nemt at finde den rette medarbejder til din virksomhed, selv når der søges efter meget specifikke kompetencer hos dine kontorassistenter eller lignende. Ved tidsbegrænsede vikariater, projektstillinger, længerevarende- og faste ansættelser står vi for den fulde proces og kan give dig stor værdi – ud over den tid, du sparer på ikke at skulle finde ledige kontorassistenter selv. Vi har et stærkt netværk, et stort branchekendskab og vi tilpasser os konstant markedet for at kunne optimere vores processer og tiltrække de mest kvalificerede kontorassistenter.

Samtidig har vi lavet vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map. For dig betyder det, at vi gennemgår en række processer, som sikrer den højeste kvalitet for vores samarbejdspartnere såvel som kandidater. Mere specifikt betyder vores Adecco Quality Map, at:

  • Alle kandidater skal igennem en særlig screeningsproces
  • Vi skal møde alle kandidater face-to-face
  • Kandidaterne har arbejds- og opholdstilladelse
  • Vi indhenter altid kandidaternes referencer
  • Alle kandidater skal have ren straffeattest

Hvis du vælger at have Adecco på sidelinjen, får du altså en samarbejdspartner, som melder ærligt ud på alle punkter – både over for dig og dine kommende kontorassistenter. Vi besøger din virksomhed for at sikre, at vi finder kontorassistenter, som matcher din virksomheds behov og ønsker. Vi står klar til at hjælpe dig gennem hele processen - både før, under og efter. Vi hjælper dig med at finde din næste kontorassistent.

Lad os sørge for alt det besværlige, næste gang en kontorassistent søges – så kan du læne dig tilbage og fokusere din energi på de virksomheds kernekompetencer.

Alt du skal gøre er at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil