Spring menu over

Søger du en lærer eller underviser til din folkeskole, privatskole eller efterskole? vi har mange års erfaring til læringsinstitutioner som folkeskoler, privatskoler, efterskoler, gymnasier og lignende. Det betyder, at vi nemt kan hjælpe dig med at ansætte nye lærere eller undervisere. Alt, du skal gøre, er at tage kontakt til os og fortælle, hvad du har brug for.

Her er fire gode grunde til at vælge os:.

  • Vi besøger jeres skole for at afdække og forstå jeres behov
  • Vi overholder al lovgivning og alle overenskomster
  • Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Vi tiltrækker og fastholder de mest kvalificerede kandidater gennem vores gode vilkår, pensionsordninger og fokus på målrettet annoncering

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi står for alt det besværlige og dækker din mangel på en lærer eller underviser

Vi tilbyder at stå for alt HR, jura og administration, så I kan fokusere på det, I er bedst til. Med kontorer over hele landet tilbyder vi en landsdækkende service, så det betyder det ikke noget, hvor i landet jeres uddannelsesinstitution holder til.

Hos Adecco har vi en overbevisning om, at de bedste og mest eftertragtede kandidater tiltrækkes og fastholdes, hvis de bliver behandlet godt. Derfor tilbyder vi som et af de eneste vikarbureauer pension til alle vores lærervikarer. Desuden sørger vi for at tiltrække kandidaterne ved at være synlige, der hvor de befinder sig. Dette gør vi ved at:

  • Annoncere på sociale medier såsom Facebook
  • Annoncere via egne og andres digitale kanaler
  • Være til stede på relevante uddannelsesinstitutioner

I Adecco har vi Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, hvilket gør os i stand til hurtigt og effektivt at finde en lærer eller underviser, der matcher jeres behov, hvad enten I søger en folkeskolelærer, gymnasielærer eller efterskolelærer. Det sparer jer for en masse tid og frigiver samtidig ressourcer, som I kan bruge andetsteds.

Med vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, kan vi endvidere garantere, at vi altid leverer den samme høje kvalitet. Adecco Quality Map betyder, at vi overholder en lang række krav i forbindelse med processen. Vi gennemgår nogle faste processer, der er med til at sikre en tårnhøj kvalitet for både samarbejdspartnere og kandidater.

Adecco Quality Map betyder eksempelvis, at:

  • CV og referencer er blevet tjekket op på
  • Alle kandidater har været til en samtale hos os
  • Alle kandidater har gyldig opholds- og arbejdstilladelse, hvis lærerne findes i udlandet

For at sikre, at vi finder den rette lærer til jeres institution, besøger vi jer indledningsvist for at få afdækket jeres ansættelsesbehov.

Med Adecco i ryggen sparer du tid og ressourcer, der kunne blive brugt bedre andetsteds. Du skal blot kontakte os og fortælle, hvordan vi kan hjælpe, enten ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil