Spring menu over

Står din virksomhed og skal rekruttere en ordrebehandler? Lad os hjælpe dig! Vi tilbyder også at stå for alt jura, HR og administration. Vores ekspertise betyder, at vi nemt kan hjælpe virksomheder med at finde nye kontormedarbejdere til stillinger som ordrebehandler, kundeservicemedarbejder og salgssupporter. Uanset hvilken kontorstilling I søger en ny medarbejder til, så står vi klar til at hjælpe – både til vikar, projekt- og fastansættelser.

Her er fire gode grunde til at vælge Adecco som din HR-partner:

  • Vi sørger for, at alle overenskomster overholdes
  • Vi besøger din virksomhed for at afdække og forstå jeres krav, ønsker og behov
  • Vi har Danmarks største database med prækvalificerede kandidater
  • Vi tiltrækker og fastholder de mest kvalificerede kandidater gennem gode vilkår, pensionsordninger og fokus på målrettet annoncering

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Ordrebehandler til din virksomhed

Mange virksomheder finder det udfordrende at finde en ordrebehandler. Af den årsag kontakter de os og lader os stå for alt det besværlige, når medarbejderstaben skal udvides. Vi tilbyder vores service til hele landet.

Vi er af den klare overbevisning, at de dygtigste og mest eftertragtede kandidater tiltrækkes og fastholdes, hvis de behandles godt. Som et af de eneste vikarbureauer i landet tilbyder vi derfor pension til alle vores vikarer. Vi sørger derudover for at tiltrække de bedste kandidater ved at være til stede, hvor de befinder sig:

  • Vi annoncerer målrettet på sociale medier
  • Vi annoncerer på egne og andres digitale kanaler
  • Vi er til stede på relevante uddannelsesinstitutioner

En af grundene til, at vi hurtigt og effektivt er i stand til at finde den ordrebehandler eller salgssupporter, du har brug for, er, at vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater. Alle kandidater i vores database lever op til høje krav, således at kvaliteten er sikret.

For at sikre samme høje kvalitet af vores services – hver gang – har vi lavet vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map. Det betyder rent praktisk set, at vi gennemgår en række fastlagte processer. Det er med til at sikre høj kvalitet for både vores samarbejdspartnere og kandidater.

Adecco Quality Map betyder eksempelvis, at:

  • vores konsulenter tjekker op på kandidaternes CV og referencer
  • alle kandidater har været til en samtale
  • alle udenlandske kandidater har opholds- og arbejdstilladelse

Vores mål er, at din ordrebehandler tilfører værdi allerede fra første dag, og det kræver et godt match mellem kandidat og virksomhed. Derfor afdækker vi jeres behov og ønsker i dybden på et møde på jeres virksomhedsadresse som start på vores samarbejde. Når jeres nye ordrebehandler er ansat, holder vi løbende samtaler for at sikre et fortsat godt samarbejde. Så Adecco er med dig før, under og efter.

Med Adecco som samarbejdspartner sparer du tid og ressourcer. Du skal blot kontakte os og fortælle os, hvad dit behov er. Du kan vælge at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil