Spring menu over

Står du og mangler en dygtig oversætter eller translatør til din virksomhed? Så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har speciale i inden for kontor og administration. Det betyder, at vi nemt kan få ansat en eller flere oversættere. Vi tilbyder også dag-til-dag vikardækning. Alt, du skal gøre, er at tage kontakt til os og fortælle, hvad du har brug for.

Her er fire gode grunde til at vælge Adecco som jeres partner.

  • Vi besøger din virksomhed for at afdække og forstå jeres behov
  • Vi overholder al lovgivning og alle overenskomster
  • Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Vi tiltrækker og fastholder de mest kvalificerede kandidater gennem vores gode vilkår, pensionsordninger og fokus på målrettet annoncering

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os finde din næste oversætter eller translatør

Det kan for mange virksomheder være en udfordring at finde en dygtig translør. Derfor kontakter de os, når de skal have udvidet medarbejderstaben. Vi servicerer i hele landet. Derudover tilbyder vi også at stå for HR, jura og administration, så du kan fokusere på dine kernekompetencer.

Når vi kender dine behov til bunds, har vi mulighed for at dykke ned i vores pulje af prækvalificerede kandidater, som er Danmarks største. Det gør, at vi med stor sandsynlighed allerede kender din kommende oversætter, da vi afholder face-to-face-samtaler med alle vores kandidater. Hvis vi mod forventning ikke finder det rette match i vores database, så trækker vi på vores egne og andres digitale kanaler og sociale medier.

Søger du en oversætter fra udlandet, klarer vi også den. Adecco Danmark er en del af The Adecco Group, hvilket giver os et internationalt netværk på tværs af over 60 lande, som vi kan trække på. Vi er derfor ikke begrænset til kun at kunne finde nationale kandidater.

Hos Adecco tror vi på, at de dygtigste og mest engagerede medarbejdere tiltrækkes og fastholdes gennem gode vilkår. Derfor sørger vi for altid at overholde alle overenskomster, og så tilbyder vi pension til alle vores vikarer som en af de eneste vikarbureauer i Danmark.

Med Adecco i ryggen får du mere tid til at fokusere på dine kernekompetencer. Vi er ikke kun med dig før og under, men også efter, da vi afholder opfølgende samtaler løbende.

Lad os stå for at finde din nye oversætter. Alt, du skal gøre, er at fortælle os, hvordan vi kan hjælpe dig, enten ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil