Spring menu over

Hvis det er en personlig assistent, der søges, så kan vi helt sikkert hjælpe. Vi er specialister på office-området, og vi kan dække dit behov for en PA. Når HR, jura og administration er svært at overskue, står vi klar til at hjælpe dig smertefrit igennem hele processen – både før, under og efter rekrutteringen af din nye personlige assistent. Fire gode grunde til at vælge os:

 • Vi står for at overholde alle overenskomster
 • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, garanterer dig høj kvalitet – hver gang
 • Med vores gode vilkår, pensionsordninger og fokus på målrettet annoncering tiltrækkes de mest kompetente kandidater
 • Vi besøger din virksomhed, hvilket sikrer, at du får tilbudt den helt rigtige personlige assistent

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os finde din næste personlige assistent og slip for alt det besværlige

I en travl hverdag kan det være svært at finde en personlige assistent. Det er derfor, vi er her. Vi står for alt det besværlige – såsom HR, jura og administration. Vores kontorer og service dækker hele landet.

Med Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, kan vi ubesværet finde din næste PA, sekretær, kontorassistent eller lignende. Hvis det rigtige match ikke findes i vores store pulje, søger vi videre til den helt rigtige personlige assistent er fundet. Vi tror på, at de mest engagerede og kompetente medarbejder tiltrækkes og fastholdes, når de behandles godt. Det er blandt andet derfor, at vi altid overholder alle overenskomster og som et af de eneste vikarbureauer udbetaler vi pension til alle vores vikarer.

Når vi skal søge nye kandidater til de stillinger, du mangler at få besat på dit kontor, så mener vi, at det er vigtigt at være til stede, der hvor kandidaterne er. Det er netop også derfor, at vi:

 • Annoncerer via egne og andres digitale kanaler
 • Annoncerer på sociale medier
 • Er til stede på relevante uddannelsesinstitutioner

Adecco er en del af The Adecco Group, hvilket giver os et stort internationalt netværk på tværs af mere end 60 lande. Derfor kan vi også hurtigt finde kandidater fra både ind- og udland, hvis der eksempelvis søges en international personlig assistent.

Udover den tid og de ressourcer, du sparer ved at bruge vores løsninger, så er vi endvidere en værdifuld rådgivende samarbejdspartner. Vores store branchekendskab, stærke netværk og konstante tilpasning til markedet søger for, at vores processer er optimerede. Dermed kan vi tiltrække de mest kvalificerede personlige assistenter. Vi står klar til at rådgive dig og sidde med ved bordet, når du skal vælge ud i de kandidater, vi mener passer bedst til dine behov og jeres virksomhedskultur.

Gennem vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, sikrer vi, at du får samme høje kvalitet - hver gang! Vi har en række fastlagte processer, vi gennemgår, når vi skal tilbyde dig kandidater til din ledige PA stilling. Processerne dækker blandt andet over:

 • Vi indhenter alle kandidaters referencer og tjekker op på deres CV
 • Vi har ansigt-til-ansigt samtaler med alle kandidater
 • Kandidaterne har arbejds- og opholdstilladelse
 • Og alle kandidater har ren straffeattest

Vores mål er, at din nye personlige assistent kan tilføje værdi til virksomheden allerede første dag. For at sikre et fremadrettet godt samarbejde, afholder vi opfølgende samtaler med jer og jeres nye PA. Vi står klar til at følge dig igennem hele processen.

Du kan koncentrere dig om det, der giver din virksomhed værdi – så står vi for alt det besværlige. Du kan nemt og hurtigt få et uforpligtende tilbud, eller høre nærmere om vores services, ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil