Spring menu over

Proceskonsulent søges? Vi står klar til at hjælpe jer med at rekruttere den rette medarbejder. Over mere end 30 år har vi udviklet skræddersyede processer, som sikrer match og tilfredshedsgaranti på alle ansættelser. Vi tilbyder landsdækkende service med lokale kontorer, hvilket betyder, at der altid er en rekrutteringsekspert indenfor rækkevidde. En rekrutteringsproces kan være en stressende affære, men det behøver den ikke at være. Vi står klar til at hjælpe.

Med Adecco på sidelinjen sørger vi for:

  • At besøge jeres virksomhed for at forstå jeres behov helt i dybden
  • At alle overenskomster overholdes
  • At I får adgang til de bedste kandidater, fordi vi tiltrækker og fastholder de bedste gennem målrettet annoncering og ved at tilbyde gode vilkår og pensionsordninger
  • At I får kandidater af høj kvalitet, da alle har været igennem vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os finde jeres næste proceskonsulent

En proceskonsulent kan forbedre og forandre jeres arbejdsplads ved at styre og koordinere udviklingsprocesser – men det kræver, at det er den rigtige medarbejder, man rekrutterer. Når en proceskonsulent søges, er der flere ting, som man skal tage højde for. Det er ikke nok at kandidaten besidder de rette kompetencer. Vedkommende skal også være et match i personlighed og virksomhedskultur. Og det er straks sværere at finde.

Vi har mere end 30 års erfaring indenfor rekruttering og servicerer hele landet. Vores kæmpestore nationale- og internationale netværk giver adgang til et langt større marked, end det marked man, som virksomhed, selv får adgang til ved at publicere en jobannonce. Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater og har gennem årene udviklet en række skræddersyede processer, som sikrer, at vi rekrutterer kandidater, der er et match på alle parametre.

Når I lader os stå for rekrutteringen, kunne processen eksempelvis se sådan her ud:

  • Gennem et møde med jer, sætter vores rekrutteringseksperter sig ind i jeres nuværende situation, konkrete behov og virksomhedskulturen. Denne forståelse giver os kravprofilen af den ønskede kandidat.
  • Vi screener kandidater på markedet – både i vores løbende opdaterede Talent Pools og på det nationale – og internationale marked.
  • Vi laver målrettede annonceringer på vores egne – og andres digitale og sociale kanaler.
  • Vores rekrutteringsspecialister interviewer, møder og tester kandidaterne, hvilket afdækker kandidaternes kompetencer og personlighed.

Vi har udviklet vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, som er jeres garanti for, at de proceskonsulenter, som I bliver præsenteret for, har været gennem de korrekte processer, interviews og tests. Når en proceskonsulent søges, sikrer vi, at alle kandidater kommer igennem en række fastlagte processer, som blandt andet indebærer, at vi møder alle kandidater ansigt-til-ansigt. Vi sørger for, at alle har arbejds- og opholdstilladelse, samt ren straffeattest. Og vi tjekker op på referencer og kandidaternes CV.

I en virksomheds daglige virke, er dette nogle processer, som er ressourcekrævende og som tager tid væk fra virksomhedens kernekompetencer. Man kan derfor fristes til at ’springe over, hvor gærdet er lavest’, for at få processen hurtigt overstået. Når en proceskonsulent søges, er det dog ikke hensigtsmæssigt idet en proceskonsulent har for stor betydning for virksomhedens generelle velbefindende og succes.

Vi står klar til at tage os af alt det besværlige, så I kan fokusere på det, I er bedst til. Overlad det til os at rekruttere jeres næste proceskonsulent. Ring til os eller udfyld formularen ovenfor – vi sidder klar til at høre fra jer!

Vælg brugerprofil