Spring menu over

Adecco står klar til at hjælpe, når en projektleder søges. Vi er specialister inden for kontor og administration, så vi finder hurtigt den projektleder, du søger til din virksomhed. Uanset om du har brug for en ny projektleder til et vikariat, en projektansaettelse eller en fastansættelse, så klarer vi opgaven – hurtigt og ubesværet. Vi har nemlig Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, som er klar til at træde til, når den rigtige mulighed byder sig.

Her er fire gode grunde til bruge os:

  • Vi besøger din virksomhed for at forstå jeres konkrete behov
  • Vi overholder alle overenskomster
  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, er din sikring for kvaliteten af vores arbejde
  • Vi tiltrækker og fastholder de mest kvalificerede kandidater gennem vores pensionsordninger og generelle gode vilkår samt vores fokus på målrettet annoncering

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os finde din næste projektleder

Vi arbejder hele tiden fokuseret på at tiltrække de dygtigste projektledere, så vi kan opfylde vores kunders krav til drømmekandidatens faglige kompetencer. Din nye projektleder ligger måske allerede og venter i vores pulje af prækvalificerede kandidater.

Derudover sørger vi for hele tiden at tiltrække nye projektledere ved at:

  • Annoncere målrettet på sociale medier
  • Annoncere på egne og andres digitale kanaler
  • Være til stede på relevante uddannelsesinstitutioner

Vælger du at samarbejde med os, så står vi ligeledes klar til at rådgive dig om, hvilken type projektleder der vil passer bedst til din virksomheds behov. Det foregår ved, at vi indleder samarbejdet med at komme ud til jeres virksomhed for at afdække jeres behov.

Med vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, er I sikret høj kvalitet. Rent praktisk betyder det, at vi gennemgår en række fastlagte processer. Det er med til at sikre høj kvalitet for både vores samarbejdspartnere og kandidater.

Adecco Quality Map betyder eksempelvis, at:

  • Vores konsulenter tjekker op på kandidaternes CV og referencer
  • Alle kandidater har været til en samtale
  • Alle udenlandske kandidater har opholds- og arbejdstilladelse

Med Adecco som samarbejdspartner sparer du tid og ressourcer. Du skal blot kontakte os og fortælle os, hvad dit behov er. Du kan vælge at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil