Spring menu over

Vi står klar til at hjælpe dig, når en receptionist søges. Jura, administration og HR kan være svært at overskue – så det står vi for.

Her er fem gode grunde til at vælge Adecco som jeres samarbejdspartner til rekruttering af receptionister:

 • Vi overholder alle overenskomster
 • Vi besøger din virksomhed for at afdække og forstå jeres behov
 • Gennem vores gode vilkår, pensionsordninger og fokus på målrettet annoncering tiltrækkes og fastholdes de mest kvalificerede kandidater
 • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, sikrer høj kvalitet
  Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater

Vi sætter en ære i at kunne levere kvalitet, og finde den rigtige receptionist til jer – hurtig og effektiv dækning af jeres mangel på medarbejdere. Vi forstår branchen og jeres behov. Lad os hjælpe!

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Få dækket din mangel på receptionister

Vi er af den overbevisning, at de mest kompetente og engagerede receptionister tiltrækkes og fastholdes, hvis de bliver behandlet godt. Det er blandt andet også derfor, at vi som et af de eneste HR-bureau i Danmark udbetaler pension til alle vikarer. Ydermere tiltrækker vi kandidater ved at være til stede, der hvor de befinder sig:

 • Vi annoncerer på sociale medier
 • Der annonceres via egne og andres digitale kanaler
 • Og vi er til stede på relevante uddannelsesinstitutioner

Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater fra både ind- og udland, hvilket giver os mulighed for hurtigt og effektivt at dække jeres behov for receptionister. Selv når der søges en receptionist med specifikke kompetencer. Udover tiden du sparer på at bruge os som din partner, så giver vi værdi flere andre steder. Vi har et stort branchekendskab, et stærkt nationalt og internationalt netværk og vi tilpasser os konstant markedet. Det betyder at vi også er din partner, når i skal besætte til andre stillinger såvel som når i mangler sparring om ansættelser og søgning på kandidater. Vi optimerer løbende vores processer, og vi kan derved tiltrække de mest kvalificerede receptionister og andet kontorpersonale.

Vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, giver jer garanti for, at vi altid leverer samme høje kvalitet. Helt nøjagtigt betyder Adecco Quality Map, at vi gennemgår nogle faste processer, der i sidste ende er med til at garantere kvalitet for både samarbejdspartnere og kandidater. For dig betyder det eksempelvis, at:

 • Alle kandidater har været til samtale
 • Kandidaterne har ren straffeattest
 • Opholds- og arbejdstilladelse, hvis kandidaterne findes udenlands
 • CV og referencer er blevet tjekket op på

Udover at gennemgå processer med kandidaterne sørger vi også for, at vi finder den rette receptionist til jeres virksomhed, næste gang en receptionist søges. Vi besøger din virksomhed for at afdække opgaven og sikre, at jeres nye receptionist opfylder de krav, I kunne have til personlighed og kompetencer. Det er vores mål, at receptionisten skal kunne give værdi til virksomheden allerede fra første dag. For at sikre et fremtidigt godt samarbejde holder vi opfølgende samtaler. Vi er altså med dig før, under og efter.

Med Adecco på sidelinjen kan du fokusere på dine kernekompetencer – og lade os stå for alt det besværlige. Det eneste du skal gøre er at fortælle os, hvordan vi kan hjælpe dig: Ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil