Spring menu over

Søger du en revisor til din virksomhed? Som specialister inden for området kontor og administration finder vi hurtigt den helt rigtige revisor til dig og din virksomhed. Derudover står vi for alt, der hedder HR, jura og administration, så du slipper for at bruge tid og ressourcer på det.

Fem gode grunde til at vælge Adecco som din HR-partner:

 • Vi står for at overholde alle overenskomster og lovgivninger
 • Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
 • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, er din sikring for kvaliteten af vores arbejde
 • Vi besøger din virksomhed for at afdække dine behov helt til bunds, så vi finder den helt rigtige revisor til dig
 • Vi tiltrækker landets dygtigste kandidater gennem gode vilkår, pensionsordninger og målrettet annoncering

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi dækker din mangel på en revisor

Det kan være ressourcekrævende at få revisor til kontoret. Derfor tilbyder vi at stå for HR, jura og administration. Derved kan du fokusere på alt det, du og din virksomhed er bedst til. Med kontorer over hele Danmark betyder det ikke noget, hvor i landet jeres virksomhed holder til, da vi servicerer alle områder i landet. Vi rekrutterer endvidere revisorer og statsautoriseret revisorer til vikar, projekt- og fastansættelser, og ingen opgave er for stor eller lille for os.

Hos Adecco har vi en overbevisning om, at de bedste og mest eftertragtede kandidater tiltrækkes og fastholdes, hvis de bliver behandlet godt. Derfor tilbyder vi som et af de eneste vikarbureauer pension til alle vores vikarer. Vi sørger derudover for at tiltrække de bedste kandidater ved at være synlige, der hvor de befinder sig:

 • Vi annoncerer via egne og andres digitale kanaler
 • Vi annoncerer på sociale medier såsom Facebook
 • Vi er til stede på relevante uddannelsesinstitutioner

Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, som gør, at vi hurtigt og effektivt kan finde en revisor, der matcher jeres behov. Som en del af The Adecco Group har vi et stærkt nationalt såvel som internationalt netværk at trække på. Ved at bruge os som partner får I også mulighed for at få rådgivning og sparring, når I skal finde medarbejdere til andre stillinger eller mangler sparring om ansættelser.

For altid at kunne garantere den samme høje kvalitet, har vi lavet vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map. Det betyder helt konkret, at vi overholder en lang række krav i forbindelse med hele processen. Vi gennemgår nogle faste processer, der er med til at sikre en tårnhøj kvalitet for både samarbejdspartnere og kandidater.

Adecco Quality Map betyder eksempelvis, at:

 • Alle kandidater har været til en samtale hos os
 • Kandidaternes CV og referencer bliver gennemtjekket
 • Alle kandidater har gyldig opholds- og arbejdstilladelse, hvis kandidaterne findes i udlandet

Vores mål er, at din revisor skal tilføre værdi allerede fra første ansættelsesdag, og det kræver et godt match mellem kandidat og virksomhed. Derfor afdækker vi jeres behov og ønsker i dybden på et møde på jeres kontor som start på vores samarbejde. Når jeres nye revisor er ansat, holder vi løbende samtaler for at sikre et fortsat godt samarbejde. Så Adecco er med dig før, under og efter.

Med Adecco som samarbejdspartner sparer du tid og ressourcer. Du skal blot kontakte os og fortælle os, hvad dit behov er. Du kan vælge at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil