Spring menu over

Søger du en ny skoleleder til den administrative og pædagogiske ledelse af din skole? Lad Adecco hjælpe! Vi står for alt, der hedder HR, jura og administration, så du slipper for at bruge tid og ressourcer på det.

Her får du fire gode grunde til at vælge Adecco:

  • Vi står for at overholde alle overenskomster og lovgivninger
  • Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, er din sikring for kvaliteten af vores arbejde
  • Vi tiltrækker landets dygtige kandidater gennem gode vilkår, pensionsordninger og målrettet annoncering

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os finde din skoleleder, og slip for alt det besværlige

Når vi kender jeres behov til fulde, har vi mulighed for at dykke ned i vores pulje af prækvalificerede kandidater, som er Danmarks største. Det gør, at vi med stor sandsynlighed allerede kender din nye skoleleder, da vi afholder face-to-face-samtaler med alle vores kandidater. Hvis vi mod forventning ikke finder det rette match i vores database, så trækker vi på vores andre kanaler, der inkluderer vores egne og andres digitale kanaler og sociale medier.

Hos Adecco har vi en tro på, at de dygtigste og mest engagerede medarbejdere tiltrækkes og fastholdes gennem gode vilkår. Derfor sørger vi for altid at overholde alle overenskomster, og så tilbyder vi pension til alle vores vikarer som en af de eneste vikarbureauer i Danmark.

Søger du en international skoleleder, klarer vi også den. Adecco Danmark er en del af The Adecco Group, hvilket giver os et internationalt netværk på tværs af over 60 lande, som vi kan trække på. Derfor er vi ikke begrænset til kun at kunne finde nationale kandidater.

Du sparer en masse tid og ressource ved at bruge os som partner, men det er ikke alt. Vi tilbyder nemlig også at være en værdifuld rådgivende samarbejdspartner. Således står vi klar til at rådgive dig om, hvilken type skoleleder der vil passer bedst til jeres behov. Det foregår ved, at vi indleder samarbejdet med en samtale på jeres skole. Alle vores processer er optimeret med henblik på at finde den perfekte skoleleder til din skole.

Gennem vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, sikrer vi, at du får samme høje kvalitet – hver gang! Vi gennemgår nemlig en række fastlagte processer. Disse processer betyder blandt andet, at:

  • Vi indhenter alle kandidaters referencer og tjekker op på deres CV
  • Vores konsulenter har haft ansigt-til-ansigt-samtaler med alle kandidater
  • Kandidaterne har arbejds- og opholdstilladelse, hvis de kommer fra udlandet

Lad Adecco stå for alt det besværlige, så kan du koncentrere dig om det, du er bedst til. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil