Spring menu over

Supply Chain Manager søges? Vi står klar til at hjælpe. Vi har mere end 30 års erfaring og landsdækkende service med lokale kontorer over hele Danmark. Vores indgående branchekendskab kan hjælpe jer med hurtigt og effektivt at rekruttere den perfekte medarbejder. Udover at vi rekrutterer din Supply Chain Manager, så står vi også for alt, der hedder HR, løn, administration, jura, med mere.

Med Adecco på sidelinjen, får i:

  • Match og tilfredshedsgaranti på alle ansættelser
  • Professionel rekruttering af en Supply Chain Manager gennem skræddersyede og succesfulde processer
  • Målrettet annoncering på diverse sociale- og digitale kanaler
  • Personligheds- og kognitive tests

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi finder jeres Supply Chain Manager, så I kan fokusere på dét, I er bedst til

Supply Chain Management har afgørende betydning i alle virksomheder, som har en forsyningskæde. Det kan derfor være en stressfuld tid, når en Supply Chain Manager søges. De beslutninger og valg man træffer ét sted i forsyningskæden, har indflydelse på andre led i kæden og i sidste instans på forsyningskæden og virksomheden som helhed.

En Supply Chain Manager skal kende forsyningskæden, som sin egen bukselomme, men det kræver tid og ressourcer. Dels at rekruttere den rette nye Supply Chain Manager, men også at sætte vedkommende ind i alle forsyningskædens detaljer. Derfor kan det være en god idé at få hjælp til rekrutteringen, når en Supply Chain Manager søges. Så kan I bruge jeres ressourcer og tid på jeres spidskompetencer.

Således ser vores rekrutteringsproces ud:

  • En af vores rekrutteringskonsulenter, med speciale indenfor jeres specifikke branche, kommer og besøger jer og sætter sig ind i jeres situation, behov og virksomhedskultur.
  • Vi leder efter kandidater i vores løbende opdaterede Talent Pools og laver målrettede annonceringer på vores egne og andres sociale- og digitale platforme.
  • Vi møder alle potentielle kandidater ansigt-til-ansigt og tager kandidaterne gennem dybdegående tests: Herunder casetests, personlighedstests og kognitive tests.

Vores rekrutteringskonsulenter ved, hvordan markedet ser ud. De kender udviklingstendenserne, og de er fortrolige med, hvilke kompetencer der kræves, for at I kan blive præsenteret for de bedste Supply Chain Managers. Ligeledes har de stor erfaring med HR, løn, administration og jura, hvilket betyder, at I trygt kan fokusere på jeres kernekompetencer mens vi tager os af alt, der har med jeres rekruttering at gøre.

Når vi har udvalgt de Supply Chain Manager-kandidater, som vi mener matcher jeres behov og ønsker bedst, bliver I præsenteret for dem. Herefter er det op til jer, om I vil tage jer af den videre udvælgelsesproces, eller stadig ønsker vores assistance under interviews og ved de videre forhandlinger.

Vi tror på, at de mest engagerede kandidater tiltrækkes og fastholdes, når de behandles godt og tillidsfuldt. Derfor ser vi os selv som dobbeltambassadører. Vi sætter nemlig ligeledes en ære i at være jeres ambassadør overfor kandidaterne, så de får et virkelighedstro indtryk af jeres virksomhed.

Vi lægger et stort arbejde i at introducere den nye Supply Manager for jeres forsyningskæde, samt de muligheder og udfordringer, der ligger i stillingen som Supply Chain Manager. På den måde kan jeres nye medarbejder gå på med krum hals, uden der ikke hersker tvivl om, hvilke succeskriterier og fremtidsmuligheder, de og I kan forvente.

At opretholde en konkurrencefordel i dagens marked kræver den type operationelle medarbejdere, som kræver tid og ressourcer at opdrive og ansætte. Vi står klar til at hjælpe jer, når en Supply Chain Manager søges. Ring til os, eller udfyld formularen ovenfor – så går vi fluks i gang!

Vælg brugerprofil