Spring menu over

Adecco står klar til at hjælpe, når du søger en teamleder til din arbejdsplads. Vi har 30 års erfaring med at finde den teamleder, der matcher jeres behov. Alt, du skal gøre, er at kontakte os og fortælle, hvad du søger. Vi har nemlig Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, som er klar til at træde til, når den rigtige mulighed byder sig.

Her er fem gode grunde til at vælge Adecco:

 • Vi overholder alle overenskomster og lovgivninger
 • Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
 • Vi besøger din virksomhed for at forstå jeres konkrete behov
 • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, er din sikring for kvaliteten af vores arbejde
 • Vi tiltrækker og fastholder de mest kvalificerede kandidater gennem vores pensionsordninger og generelle gode vilkår samt vores fokus på målrettet annoncering

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Kompetente teamleder til din virksomheder

Når vi kender dine behov til bunds, har vi mulighed for at dykke ned i vores pulje af prækvalificerede kandidater. Det gør, at vi med stor sandsynlighed allerede kender din nye teamleder, da vi afholder face-to-face-samtaler med alle vores kandidater. Hvis vi mod forventning ikke finder det rette match i vores database, så sørger vi for at tiltrække de bedste kandidater ved at være til stede, der hvor de befinder sig:

 • Vi annoncerer målrettet på sociale medier
 • Vi annoncerer på egne og andres digitale kanaler
 • Vi er til stede på relevante uddannelsesinstitutioner

Bruger du Adecco som partner, er du sikret de bedste kandidater. Vi er af den klare overbevisning, at de dygtigste og mest eftertragtede kandidater tiltrækkes og fastholdes, hvis de behandles godt. Derfor tilbyder vi som et eneste vikarbureauer i landet pension til alle vores vikarer. Alle kandidater i vores database lever op til høje krav, således at kvaliteten er sikret.

Gennem vores helt egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, sørger vi nemlig for, at du får samme høje kvalitet – hver gang! Vi gennemgår en række fastlagte processer. Disse processer betyder blandt andet, at:

 • Alle kandidater skal igennem en særlig screeningsproces
 • Vi indhenter alle kandidaters referencer og tjekker op på deres CV
 • Vores konsulenter har haft ansigt-til-ansigt-samtaler med alle kandidater
 • Alle kandidater har ren straffeattest
 • Kandidaterne har arbejds- og opholdstilladelse, hvis de kommer fra udlandet

Ved at bruge os som partner sparer du en masse tid og ressourcer, men det er ikke alt. Vi tilbyder nemlig også at være en værdifuld rådgivende samarbejdspartner. Således står vi klar til at rådgive dig om, hvilken type kandidat der vil passer bedst til jeres behov og unikke virksomhedskultur. Det foregår ved, at vi indleder samarbejdet med at komme ud til jeres virksomhed for at afdække jeres behov. Vi har et klart mål om, at jeres nye teamleder kan tilføre værdi til jeres virksomhed fra dag et. For at sikre, at alles forventninger til samarbejdet bliver opfyldt, afholder vi derfor løbende opfølgende samtaler med jer og jeres teamleder.

Ønsker du at have os på sidelinjen og slippe for alt det besværlige, så kontakt os ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil