Spring menu over

Adecco står klar til at hjælpe, når en tekstforfatter eller copywriter søges. Vi har konsulenter, som er specialister i netop jeres branche, og det betyder, at vi hurtigt kan finde den tekstforfatter, der matcher jeres behov. Alt, du skal gøre, er at kontakte os og fortælle, hvad du søger. Vi har nemlig Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, som er klar til at træde til, når den rigtige mulighed byder sig.

Her er fire gode grunde til at vælge Adecco:

  • Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Vi besøger din virksomhed for at forstå jeres konkrete behov
  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, er din sikring for kvaliteten af vores arbejde
  • Vi tiltrækker og fastholder de mest kvalificerede kandidater gennem vores pensionsordninger og generelle gode vilkår samt vores fokus på målrettet annoncering

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi skaffer hurtigt den tekstforfatter, du står og mangler

Vi arbejder fokuseret på at tiltrække de dygtigste tekstforfatter, så vi kan opfylde vores kunders krav til drømmekandidatens faglige kompetencer. Din nye tekstforfatter ligger måske allerede og venter i vores pulje af prækvalificerede kandidater.

Derudover sørger vi for hele tiden at tiltrække nye tekstforfattere og copywriters ved at:

  • Annoncere målrettet på sociale medier
  • Annoncere på egne og andres digitale kanaler
  • Være til stede på relevante uddannelsesinstitutioner

Foruden at vi rekrutterer din nye tekstforfatter eller copywriter, så står vi også for HR, jura og administration. Det frigiver en masse tid og ressourcer hos jer, som I kan bruge, hvor det gør størst gavn. Og med kontorer i alle dele af Danmark betyder det ikke noget, hvor i landet I befinder jer – vi tilbyder vores service overalt, lige fra Aarhus til Odense og fra København til Aalborg.

Gennem vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, sikrer vi, at du får samme høje kvalitet – hver gang. Vi gennemgår nemlig en række fastlagte processer. Disse processer betyder blandt andet, at:

  • Vi indhenter alle kandidaters referencer og tjekker op på deres CV
  • Vores konsulenter har haft ansigt-til-ansigt-samtaler med alle kandidater
  • Kandidaterne har arbejds- og opholdstilladelse, hvis de kommer fra udlandet

Når din nye tekstforfatter skal findes, besøger vi indledningsvist din virksomhed for at sikre, at vi finder kandidater, som matcher dine behov og ønsker. Vi har et klart mål om, at din nye tekstforfatter kan tilføre værdi til din virksomhed allerede fra dag et. For at sikre, at alles forventninger til samarbejdet bliver opfyldt, afholder vi løbende opfølgende samtaler med jer og jeres tekstforfatter. Således hjælper vi dig hele vejen igennem processen, både før, under og efter.

Lad Adecco stå for alt det besværlige. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil