Spring menu over

Søger du en dygtig tolk eller translatør til din virksomhed eller institution? Så står vi klar til at hjælpe dig, uanset hvilke sprogkrav du har til din tolk. Vi har mange års erfaring med at hjælpe virksomheder med at ansætte en eller flere tolke eller translatører. Vi tilbyder også dag-til-dag vikardækning, hvis du har brug for det. Alt, du skal gøre, er at tage kontakt til os og fortælle, hvad du har brug for.

Her er fire gode grunde til at vælge Adecco:

  • Vi besøger din virksomhed for at afdække og forstå jeres behov
  • Vi overholder al lovgivning og alle overenskomster
  • Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Vi tiltrækker og fastholder de mest kvalificerede kandidater gennem vores gode vilkår, pensionsordninger og fokus på målrettet annoncering

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi finder din tolk

Vi står for alt det besværlige og skaffer hurtigt din næste tolk eller translatør. Derfor kontakter de os, når de skal have udvidet medarbejderstaben. Vi har stor erfaring og mange års branchekendskab, der gør, at vi hurtigt kan finde en tolk, der passer til din organisations krav og behov. Vi finder nemt og ubesværet tolke og translatører med speciale i engelsk, spansk, arabisk, kinesisk eller et helt femte sprog. Vi servicerer i hele landet.

Når vi kender dine behov til bunds, har vi mulighed for at dykke ned i vores pulje af prækvalificerede kandidater, som er Danmarks største. Det gør, at vi med muligvis allerede kender din nye tolk, da vi afholder face-to-face-samtaler med alle vores kandidater. Hvis vi mod forventning ikke finder det rette match i vores database, så trækker vi på vores egne og andres digitale kanaler og sociale medier.

Søger du en udenlandsk tolk, som ikke nødvendigvis snakker dansk, så klarer vi også den. Adecco Danmark er en del af The Adecco Group, hvilket giver os et internationalt netværk på tværs af over 60 lande, som vi kan trække på. Vi er derfor ikke begrænset til kun at kunne finde danske tolke, som har dansk som modersmål.

Hos Adecco tror vi på, at de dygtigste og mest engagerede medarbejdere tiltrækkes og fastholdes gennem gode vilkår. Derfor sørger vi for altid at overholde alle overenskomster, og så tilbyder vi pension til alle vores vikarer som en af de eneste vikarbureauer i Danmark.

Gennem vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, sikrer vi, at du får samme høje kvalitet – hver gang! Vi gennemgår nemlig en række fastlagte processer. Helt konkret betyder dette blandt andet, at:

  • Vores konsulenter har haft ansigt-til-ansigt-samtaler med alle kandidater
  • Vi indhenter alle kandidaters referencer og tjekker op på deres CV
  • Kandidaterne har arbejds- og opholdstilladelse, hvis de kommer fra udlandet

Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig, ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil