Spring menu over

Søger du en dygtig virksomhedskonsulent til din virksomhed? Vi konsulenter parat til alle slags virksomheder, så uanset om du er en lille eller stor virksomhed, så kan vi hjælpe dig med at finde en virksomhedskonsulent, der kan dække din virksomheds eller firmas behov.

Vælger du os som din HR-samarbejdspartner, så sørger vi også for HR, jura, løn og administration – så sparer du både tid og ressourcer. Vi har mange års erfaring inden for din branche og ved derfor, hvad der er vigtigt at tage højde for.

Her er tre gode grunde til at vælge os som din samarbejdspartner:

  • Vi har Danmarks største database med prækvalificerede kandidater
  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, sikrer kvaliteten af vores arbejde
  • Vi tiltrækker og fastholder de mest kvalificerede kandidater gennem gode vilkår, pensionsordninger og fokus på målrettet annoncering.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi har konsulenter parat til din virksomhed

Hvis du bruger Adecco som bureau, er du sikret de bedste konsulenter. Vi er af den klare overbevisning, at de dygtigste og mest eftertragtede kandidater tiltrækkes og fastholdes, hvis de behandles godt. Som et af de eneste i landet tilbyder vi derfor pension til alle vores vikarer. Vi sørger derudover for at tiltrække de bedste kandidater ved at være til stede, hvor de befinder sig:

  • Vi annoncerer målrettet på sociale medier
  • Vi annoncerer på egne og andres digitale kanaler
  • Vi er til stede på relevante uddannelsesinstitutioner

En af grundene til, at vi hurtigt og effektivt er i stand til at finde den virksomhedskonsulent, du har brug for, er, at vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater. Alle kandidater i vores database lever op til høje krav, således at kvaliteten er sikret.

Derudover har vi lavet vores helt egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, hvilket giver jer garanti for, at vi altid leverer samme høje kvalitet. Adecco Quality Map betyder helt konkret, at vi overholder en lang række krav i forbindelse med hele processen. Vi gennemgår nogle faste processer, der er med til at sikre en tårnhøj kvalitet for både samarbejdspartnere og kandidater.

Adecco Quality Map betyder eksempelvis, at:

  • CV og referencer er blevet tjekket op på
  • Alle kandidater har været til en samtale hos os
  • Alle kandidater har gyldig opholds- og arbejdstilladelse, hvis kandidaterne findes udenlands

For at sikre, at vi finder den rette virksomhedskonsulent til jeres virksomhed, besøger vi indledningsvist jeres virksomhed for at afdække jeres behov i dybden. Kandidaten skal naturligvis besidde de rette faglige kompetencer for at få succes i stillingen, men det er ligeledes vigtigt, at jeres nye konsulent passer godt ind i virksomheden rent personlighedsmæssigt. Vores mål er, at virksomhedskonsulenten kan tilføre værdi allerede fra første dag, og det kræver et godt match mellem kandidat og virksomhed. Vi er ikke kun med dig før og under, men også efter, da vi holder nemlig opfølgende samtaler løbende.

Med Adecco i ryggen får du mere tid til at fokusere på dine kernekompetencer. Du skal blot fortælle os, hvordan vi kan hjælpe dig, enten ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil