Spring menu over

Den gode historie

Salling, Logo

Coop, Logo

Dansk Supermarked A/S, Nonfoodlageret

Gennem de sidste 6 år har Adecco hjulpet os med, at få den rette vikarhjælp. Det drejer sig om både kort- og langvarige vikariater, som har understøttet de store produktionsudsving vi oplever i detailhandlen. På de største dage har Adecco leveret +100 vikarer per dag.

Ydermere har vi i samarbejde med Adecco sat højt fokus på arbejdsmiljøet og indført adskillige tiltag, bla. online sikkerhedstest inden vikaren starter hos os, hvilket har gjort, at arbejdsulykker, som involverer vikarer, nu er faldet til 0.
Seneste tiltag i samarbejdet er etablering af tabletløsning, som vil lette kontrolarbejdet til fælles bedste. Jeg kan varmt anbefale Adecco som samarbejdspartner når der er brug for vikarhjælp

– Henrik Nygaard, Planning Manager

Coop kantiner

Som kantinechef har jeg valgt at kun køre med en personalegruppe, der kun lige netop dækker det daglige behov i vores kantiner. Derfor er det vigtig, at jeg har en samarbejdspartner som Adecco, som kender mine behov og kan opfylde dem.

Jeg har arbejdet sammen med Adecco i mange år og er godt tilfreds med vores samarbejde.

– Kirsten Kristiansen, Kantinechef

DCC energi, Logo

Vej-EU.dk, Logo

DCC Energi A/S

Vi har altid fået en yderst professionel behandling hos Adecco. Adecco har igennem tiden bidraget med kompetente vikarer som har levet op til de krav vi har stillet. Ydermere har vi været glade for den sparring vi har haft med vores kontaktperson Helle Bork.
Helle har altid har stået til rådighed, når der har været brug for det.

– Sandra Gorrissen Profitlich

Vejsektorens Efteruddannelse

Adecco gav os nogle rigtig gode vikarer, som vi blev så glade for at vi beholdt dem, og vi fik en max god service fra start til slut, og sparede tid og penge!

– Henrik Harder, Direktør

K. Freitag, Logo

 

ACO Funki, Logo

K. Freitag

Vi har samarbejdet med Adecco et par år med 12-20 mand på forskellige beton opgaver. De har fra start leveret en meget professionel services. Generelt dygtige vikarer med høj loyalitet og faglige færdigheder. Der er en tæt løbende kontakt med Adecco, som retter/tilpasser medarbejderne, så de passer til opgaven. Adecco har gjort det nemmere at udføre arbejde til den rette kvalitet, pris og tid!

– Paul Freitag, Projektleder

ACO FUNKI A/S

Vi har længe søgt nogle specifikke stillinger, som vi har haft meget svært ved at finde de rette personer til. Efter at have snakket med Adecco og se hvor professionelt de arbejder valgt jeg for første gang dem til at løse opgaven. De arbejdede meget seriøst og efter 2 ugers arbejde havde de den helt rigtige kandidat. Jeg vil helt sikre bruge dem igen til fremtidige rekrutteringer.

– Thomas Hauge Nielsen, Project Manager

Bilernes hus, Logo

Color Compagniet, Logo

Bjarne Nielsen A/S (Bilernes Hus A/S)

Den 1. maj 2017, fik vi akut behov for vikar til udarbejdelse af løn for 350 personer.
Vi kontaktede Adecco som fik tildelt opgaven – Rikke Bjerrehuus.

Vi fik en god og konstruktiv dialog om vores behov og Rikke blev sat grundigt ind i firmaet, behov og udfordringer. Efter en kort tid blev vi præsenteret for 3 kandidater, som Rikke havde taget en snak med. Herefter blev vi enige om at kalde en kandidat til samtale. Denne kandidat matchede ’spot on’ til vores beskrivelse.

Vi lavede straks en aftale med kandidaten, som matchede vores forventninger til fulde. Vi har efterfølgende valgt at fastansætte kandidaten.

Stor ros til Adecco (Rikke) for den professionelle tilgang, som hun har haft til opgaven hele vejen igennem.

– Benno Damgaard, Økonomichef

Colour Compagniet A/S

Vi har gennem flere år samarbejdet med Adecco omkring vikarer – som hurtigt og effektivt har sørget for ekstra medarbejdere til vores virksomhed. Vi kan kun anbefale Adecco som en seriøs og troværdig samarbejdspartner, som altid har forstået at læse vores behov, således at vi får de rigtige medarbejdere.

– Diana Vejrup, Ejer

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 88

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vælg brugerprofil