Spring menu over

Har du svært ved at finde og fastholde kompetente phonere eller servicemindede kundeservicemedarbejdere til vikariater og fastansættelser? Hos Adecco er vi specialister i at finde de rigtige kandidater til faste og midlertidige ansættelser i kundeservice- og callcenter-funktioner. Her er nogle af grundene til at vælge os som samarbejdspartner:

  • Vi er internationale, hvilket betyder, at vi kan tiltrække nordisktalende medarbejdere
  • Vi er målrettede og strategiske i vores måde at finde og tiltrække de bedste kandidater
  • Vi er karrierepartner og ”trusted advisor” for kandidater – afgørende ift. tiltrækning og fastholdelse

Adeccos internationale netværk, stærke branchekendskab og mange års erfaring betyder, at du kan fokusere på det, du er god til og det som styrker din forretning, og lade os om alt det besværlige.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi har løsningen til jeres virksomhed

Søger du en samarbejdspartner som formår at tiltrække og fastholde de helt rigtige vikarer/medarbejdere? Kandidater ser os som en karrierepartner og en ”trusted advisor”, og vi har fokus på at få kandidater til at tænke i nye baner og måske åbne deres øjne for nye muligheder og være med til at nedbryde eventuelle fordomme om branchen.

30 års erfaring med HR giver os et forspring når ledige kandidater søges. Vi har nemlig allerede Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater. Og puljen er endnu større, når man medregner vores tætte samarbejde på tværs af landegrænser i Norden. Vores internationale netværk vil åbne nye døre for dig!

Så har vi tilmed lavet vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, der skal være med til at sikre kvaliteten af vores services. Rent praktisk betyder det, at vi har underlagt os selv en række processer, som er med til at sikre høj kvalitet for vores samarbejdspartnere og kandidater. Helt konkret betyder Adecco Quality Map, at:

  • Alle kandidater skal igennem en bestemt screeningproces
  • Vi skal møde alle kandidater face-to-face
  • Vi skal indhente referencer
  • Kandidaterne skal have ren straffeattest
  • Kandidater skal have arbejds- og opholdstilladelse

I dag kræver det en anden form for jobannoncering, hvis man skal tiltrække de helt rigtige kandidater til denne type vikariater/fastansættelser sammenlignet med tidligere. For at tiltrække de stærkeste profiler til call center og kundeservice, må man tale til dem der, hvor de er. Vi arbejder målrettet og strategisk med tiltrækning af kandidater via egne medier, sociale medier, online bannerkampagner m.m.

Med os på sidelinjen får du en samarbejdspartner, som har et stærkt netværk, stærkt branchekendskab og evnen til hele tiden at tilpasse sig markedet og optimere processerne ift. at tiltrække de helt rigtige kandidater.

Lader du os stå for hele processen, så du koncentrere dig om din kernevirksomhed. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen.

 

Vælg brugerprofil