Spring menu over

Er det en kundeservicemedarbejder, der søges? Så har vi løsningen til dig! Lad os stå for alt jura og HR. Vi har specialiseret os i rekrutteringer til kontor, og vi dækker hurtigt jeres behov for medarbejdere i kundeservice – til ordrebehandling, fakturering og kundesupport. Vi finder den medarbejder I søger – vikar, projekt- og fastansættelse. Samtidig betyder et samarbejde med os, at:

 • Vi kommer ud til din virksomhed for bedre at kunne forstå jeres behov
 • Vi overholder alle overenskomster
 • Vi kan tiltrække og fastholdelse de bedste kandidater gennem vores pensionsordninger, fokus på målrettet annoncering og generelt gode vilkår
 • Du er sikret høj kvalitet hver gang gennem vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map

Vi leverer kvalitet og sætter en dyd i at kunne finde den perfekte kundeservicemedarbejder eller kundesupporter til jer. Vi forstår jeres branche, de vilkår I arbejder under og jeres behov. Lad os hjælpe dig!

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi skaffer hurtigt din næste kundeservicemedarbejder

Først og fremmest ligger vores fokus på at behandle vores kandidater godt. Vi tror på, at vi på den måde kan tiltrække og fastholde de bedste, mest kompetente og engagerede kandidater – som et af de eneste vikarbureauer udbetaler vi pension til vores kundeservicemedarbejdere og andre kandidater. Og det er blandt andet også derfor, at vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, hvilket gør os i stand til at finde en vikar til dig hurtigt og ubesværet.

Men det er ikke nok at behandle kandidater godt. Det er også vigtigt at kunne tiltrække nye kundeservicemedarbejdere og andre kandidater. I dag handler det meget om at være til stede, der hvor kandidaterne befinder sig. Det gør vi ved at:

 • Annoncere på andres og egne digitale kanaler.
 • Annoncere på sociale medier.
 • Være til stede på relevante uddannelsesinstitutioner.

Vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, giver dig vished om, at du får samme høje kvalitet – hver gang. Helt nøjagtigt betyder det, at vi gennemgår en række processer, som kvalitetssikrer vores service for jeres virksomhed og jeres kommende kundeservicemedarbejder.

 • Vi sørger for, at alle kandidater har arbejds- og opholdstilladelse
 • Vi har haft ansigt-til-ansigt samtaler med alle kandidater
 • Alle kandidater har ren straffeattest
 • Og så indhenter vi referencer og tjekker op på kandidaternes CV’er

Vi kommer ud til din virksomhed for at afdække jeres behov. Dette er en vigtig del af vores proces, da din næste kundeservicemedarbejder ikke kun skal opfylde de krav, du har til kandidatens kompetencer – men kandidaten skal også matche din virksomhed. Vi har som mål, at kundeservicemedarbejderen kan give værdi i jeres virksomhed allerede fra første dag. For at sikre et fremtidig godt samarbejde, holder vi opfølgende samtaler med jer og med jeres nye kundeservicemedarbejder. Så uanset om I mangler en vikar eller en fastansat kundeservicemedarbejder, står vi klar til at hjælpe jer igennem hele forløbet – både før, under og efter.

Læn dig tilbage og lad os om alt det besværlige. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil