Spring menu over

Mødebooker søges? Vi kan hjælpe. Gode mødebookere er en mangelvare på det nuværende marked. Af den grund, kan det være rigtig svært at finde en mødebooker til vikariater, projekt- eller fuldtidsstillinger. Her kan vi være behjælpelige. Vi har lokale kontorer over hele landet, kender markedet og branchen og har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater. Vi tager os af alt det besværlige, herunder HR, jura, løn og administration. Dette sikrer jer en hurtig og kvalificeret løsning – hver gang.

Med Adecco på sidelinjen får I:

  • Rekrutteringskonsulenter, som vejleder jer om lønpakker og bonusser, så I får det bedste ud af jeres mødebookere
  • Try & Hire – en uforpligtende måde at se en potentiel mødebooker an på vikarbasis, inden en eventuelt fastansættelse
  • Markedets mest kompetente mødebookere tiltrukket gennem målrettet annoncering, gode vilkår og pensionsordning
  • Garanti på alle ansættelser

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os hjælpe jer med at finde jeres næste mødebooker

Det kan være en god ide at alliere sig med en rekrutteringsvirksomhed, når en mødebooker søges. I det nuværende marked er der stor efterspørgsel på gode mødebookere. Vi har mange års erfaring indenfor branchen, og ved, hvordan man får fat i de bedste af slagsen.

Det er alfa og omega, at jeres mødebooker har erfaring og kendskab til jeres branche. Derfor sender vi altid en af vores personalekonsulenter ud til jer. Her sætter konsulenten sig ind i jeres nuværende situation, konkrete behov og virksomhedskultur. Vi ved, at en mødebooker kan spænde totalt ben for sælgeren, hvis ikke vedkommende har en grundlæggende forståelse af jeres virksomheds kompetencer, værdier, målsætning, målgrupper, vareportefølje, konkurrenter, osv. Derfor lægger vi et stort arbejde i at lære jeres virksomhed at kende, så vi kan klæde jeres nye mødebooker på til at kunne repræsentere jeres virksomhed fra sekundet vedkommende træder ind af døren.

Som en anden fleksibel løsning, tilbyder vi Try & Hire. Try & Hire giver jer mulighed for at lære jeres nye medarbejder at kende på vikarbasis. I kan afprøve mødebookeren i 13 uger (481 timer) eller 26 uger (962 timer), før I beslutter om samarbejdet skal fortsætte. Det giver den unikke fordel, at begge parter kan se hinanden an, og skulle man efterfølgende ønske at fortsætte samarbejdet, kan det gøres permanent, eller afsluttes på god vis. Det ser vi som en win-win for begge parter.

Vælger I Adecco som samarbejdspartner, får I:

  • Danmarks største pulje af prækvalificerede mødebookere
  • Målrettede annonceringer efter kandidater – både i vores store netværk og på egne og andres digitale platforme og sociale medier
  • Kandidater, der er blevet mødt ansigt-til-ansigt
  • Tjek af alle kandidaternes referencer, CV og straffeattester

Vi tror på, at de bedste kandidater tiltrækkes og fastholdes, når de behandles godt. Derfor overholder vi alle overenskomster og tilbyder gode vilkår. Vi udbetaler pension, som et af de eneste vikarbureauer i Danmark, og bruger mange ressourcer på at sætte vores udvalgte mødebookere grundigt ind i jeres virksomhed - så de kan få succes i stillingen fra dag ét. Det er både en fordel for jer og jeres kommende mødebooker.

Vi gør alt, hvad vi kan for ikke bare at være et vikarbureau, der kan finde ledige kandidater, men en samarbejdspartner, der effektivt tager hånd om alle jeres personalemæssige udfordringer og finder de bedste af de bedste.

Lad os hjælpe jer med at finde en mødebooker. Ring til os eller udfyld formularen ovenfor – vi sidder klar til at hjælpe jer!

Vælg brugerprofil