Spring menu over

Undergår I omstruktureringer? Organisationsændringer? Eller andre situationer, der betyder, at I desværre må skille jer af med dygtige kollegaer? Vi tilbyder den rette rådgivning af medarbejderne. I samarbejde med medarbejderen, fastlægger vi outplacement forløb – eller en plan for genplacering. Et forløb, hvor vi giver karriererådgivning og hjælper dem videre i deres arbejds- og/eller uddannelsesliv – uanset beliggenhed, branche og på alle niveauer af organisationen, er vi klar til at hjælpe.

Med outplacement hos os får du og medarbejderen:

  • Landsdækkende service med lokale kontorer i hele Danmark
  • Skræddersyede og individuelle outplacement processer
  • Rådgivning fra en af Danmarks største udbydere af HR-ydelser
  • Dybdegående tests til lederudvikling, karrierecoaching og personlig udvikling

Prisen for et outplacement forløb starter ved 9.999 kr.
Prisen afhænger dog af ting som medarbejderens egne ønsker og behov, detalje grad, størrelsesorden, antallet af tests, osv. Udfyld formularen herunder. Så kontakter vi jer og giver et uforpligtende tilbud. Du kan også selv ringe til os og få en snak med en af vores konsulenter om, hvordan vi kan hjælpe, og hvad I har behov for.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 88

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Hvad er et outplacement forløb?

Vi er med før, under og efter opsigelserne. Kort sagt, er et outplacement forløb en rådgivning og hjælp til afskedigede medarbejdere. Det skal blandt andet være med til, at:

  • Få medarbejderen videre i sit karriereliv
  • Give afklaring på muligheder, deres behov og ønsker for det videre karriereliv
  • Give indsigt i styrker og svagheder – blandt andet ved hjælp af tests
  • Udvikle og udarbejde medarbejderens sociale medie-profiler og CV til fremtidig jobsøgning
  • Forberede og forbedre interviewteknikker og samtale-træning
  • Udbygge og skabe et professionelt netværk


Vores outplacement bliver skræddersyet. Det har nogle helt faste elementer, men det tilgodeser den afskedigede medarbejders behov. I samarbejde med medarbejderen fastlægger vi forløbet.

Vi tilbyder forløbet til alle dele af organisationen. Lige fra Executive niveau, ledere, specialister og til generalister. Outplacement forløbet fører ikke nødvendigvis til et nyt job, men kan resultere i, at medarbejderen får en afklaring med karrierevalg og fremtid. Dette kan eksempelvis resultere i, at medarbejderen starter som selvstændig, påbegynder en ny uddannelse eller noget helt tredje. Det vigtigste er, at medarbejderen selv er aktivt med til at præge deres fremtid.

Med personlig rådgivning om personlig- og karriereudvikling, kommer medarbejderen videre. Det hjælper med at skabe det rigtige fokus for den videre færd. Vi hjælper med at opdatere sociale medier, CV og ansøgninger. Som et af verdens største vikar- og rekrutteringsbureauer ved vi om nogen, hvad der skal til for at være attraktiv på dagens arbejdsmarked – og hvad rekrutteringskonsulenter kigger efter. Vi tester kognitivt og personlighed. Dertil giver vi kurser og rådgivning i interviewteknikker, samtale-træning, jobsøgning og meget mere. Lyder et outplacement forløb som noget, der kunne være relevant for jer og jeres afskedigede medarbejdere? Så tøv ikke med at udfylde formularen, så kontakter vi jer til en snak om jeres ønsker – og et uforpligtende tilbud.

 

Outplacement proces hos Adecco

Et outplacement forløb skræddersyes til den enkelte medarbejders behov og ønsker. En typisk proces er delt op i seks moduler: Forventningsafstemning, præcisering af kompetencer, planlægning og fokus, CV og LinkedIn profil, indsatser, og evaluering. Du kan læse nærmere om modulerne herunder.

MODUL 1: Forventningsafstemning

Første skridt på rejsen til en ny begyndelse er at opbygge relationer mellem konsulenten og medarbejderen. Tiden efter en opsigelse er ofte ikke let. Derfor er det vigtigt for os, at der bliver skabt en grobund for et godt og ærligt samarbejde.

For at vi kan hjælpe den afskedigede medarbejder videre, er vi først nødt til at tage et skridt tilbage. Vi skal finde ud af, hvem personen er. Hvad er deres behov, og hvilke udbytte ønsker de af outplacement forløbet.

Efter forventningsafstemningen vil der være forberedelse til næste modul. Her vil medarbejderen modtage to tests. En personlighedstest og en kognitiv test. Gennem disse tests vil både vi og medarbejderen få et bedre indblik. Dette hjælper os med at forstå og hjælpe personen i de næste moduler.

MODUL 2: Præcisering af kompetencer

I dette modul lægger vi fokus på medarbejderens baggrund. Vi afdækker personens baggrund, kvalifikationer, personlige egenskaber og motivationsfaktorer. Det gør vi både ud fra samtaler, men vi benytter selvfølgelig også vores testresultater. Resultaterne af personligheds- og den kognitive test gennemgås sammen med medarbejderen.

I dette modul tager vi et spadestik dybere ned i, hvad der motiverer medarbejderen. Dette er med til at danne os og medarbejderen et overblik over, hvor og hvordan vi bedst kan advisere og rådgive i de næste moduler. Vores fokus ligger på ærligheden fra begge parter. For med ærlighed kommer vi længst og kan give dybdegående og realistiske tilbagemeldinger – og se mod fremtiden efter opsigelsen.

Med tilbagemeldingen på tests og afdækningen af baggrund, skal medarbejderen – som forberedelse til næste modul – gøre sig tanker om ønsker til fremtidige jobmuligheder, succeskriterier og mål.

MODUL 3: Planlægning og fokus

Planlægning og fokusdelen af outplacement processen lægger fokus på afklaring af medarbejderens værdier. Der lægges en handlingsplan for den fremadrettede jobsøgning, og hvordan vi kan stå bi i denne. Ydermere laver vi i dette modul en gennemgang af medarbejderens CV, LinkedIn profil og netværk.

Vi har set vores del af CV’er og LinkedIn profiler. Vi ved, hvad der skal til for at skille sig ud. Vi ved, hvordan man viser sine kompetencer og personlighed frem – på en professionel og unik måde. Men LinkedIn er også et eminent sted at udbrede sin profil og kompetencer. Derfor fokuserer vi også på netværksopbygning her – såvel som ”offline” netværk.

Vi gennemgår, hvordan et CV og en LinkedIn profil skal bruges. Vi kigger på gode eksempler på, hvordan medarbejderens ønske for fremtiden kan imødekommes af opdateringer og forbedringer på CV’et.

Forberedelsen til næste modul er, at medarbejderen skal forbedre og/eller opdatere deres CV og LinkedIn profil. Derudover skal handlingsplanen færdiggøres.

MODUL 4: CV og LinkedIn profil

Endnu en gang lægger vi fokus på LinkedIn og CV’et. Vi går i dette modul i dybden og laver en detaljeret gennemgang af medarbejderens opdaterede CV og LinkedIn profil. Efter dette modul, skal der nemlig fokuseres på jobsøgning og netværksaktiviteter, hvorfor det er vigtigt, at CV og sociale medier er opdaterede og færdigudarbejdede.

Vi hjælper i dette modul også medarbejderen i gang med jobsøgning og netværksaktiviteter. Det videre arbejde med dette, er desuden forberedelsen til det næste modul.

MODUL 5: Indsatser

Hvor vi i de andre moduler har koncentreret os om ønsker til fremtid, forberedelse til jobsøgning og selve jobsøgningen – går vi i dette modul over til at kigge på selve samtaledelen af jobsøgning.

Vi kigger på interviewteknikker og samtale træning. Det er virkelig her, det gælder – samtalen er et af de sidste skridt inden beslutningen om ansættelse. Med det øgede fokus på netværksaktiviteter, kan en samtale også handle om et kaffemøde eller lignende, der er kommet i hus gennem medarbejderens netværk. Fokus ligger på, hvad man skal være opmærksom på under jobsamtaler – og hvordan medarbejderen kan ”sælge sig selv” og deres personlighed på en måde, der får dem til at stå ud fra mængden.

Som forberedelse til næste modul, fortsætter medarbejderen deres jobsøgning og netværksaktivitet.

MODUL 6: Evaluering

Dette er det sidste modul i vores opstillede – typiske – outplacement forløb. Det er blevet tid til, at medarbejderen skal stå på egne ben. Men inden da, laver vi en opfølgning og evaluering af outplacement processen.

Vi følger op på de tidligere moduler, og gennemgår eventuelle jobsamtaler eller netværksaktiviteter, medarbejderen har haft.

Hvis ovenstående kunne være noget, I er interesserede i, så kan i tage kontakt til os i formularen. Så vender vi hurtigt tilbage til jer. Vi afdækker opgaven med jer og jeres afskedigede medarbejdere – og giver et uforpligtende tilbud på jeres outplacement.

 

Outplacement i København og resten af Danmark

Vores hovedkontor ligger i København, centralt på Frederiksberg. Men vi har kontorer i hele landet: Aarhus, Aalborg, Odense, Aabenraa, Fredericia, m.fl. Det betyder altså, at vi nemt og hurtigt kan komme ud og afdække opgaven hos jer – samtidig med, at vi meget gerne udfører outplacement på vores kontorer.

Når en medarbejder afskedigedes, er det vigtigt at kunne komme videre – og gerne så hurtigt som muligt. Derfor ser vi det som vores største pligt at kunne sætte gang i outplacement processen så hurtigt som overhovedet muligt. Jo hurtigere vi sætter i gang – jo hurtigere kan medarbejderen komme videre i deres karriereliv.

Vi tilbyder et outplacement forløb til alle dele af organisationen. Lige fra Executive niveau, ledere, specialister og til generalister.

Brug formularen ovenfor, så kontakter vi dig til en snak om jeres behov og giver et uforpligtende tilbud.

Vælg brugerprofil