Spring menu over

Adeccos payroll løsning hjælper din virksomhed med alt det besværlige omkring lønadministration: Lønudbetaling, SKAT, ATP, feriepenge, overenskomster, lovgivninger, mv. Samtidig holder vi styr på de nye ting som GDPR og den nye ferielov. Så kan du og dine medarbejdere læne jer tilbage og fokusere på det, der giver jeres virksomhed værdi. Og det gælder også internationale firmaer uden et dansk CVR nr.

Lønadministration er til dig, der:

  • Selv har fundet din nye medarbejder, men ikke kan overskue administrationen af løn og SKAT.
  • Outsourcing af løn til eksterne medarbejdere i form af freelancere eller konsulenter.
  • Ønsker nem lønservice til projektansatte eller barselsvikariater.
    Har fået rekruttering gennem Adecco – og også ønsker, at vi står for lønudbetalingen.
  • Har danske ansatte bosiddende i Danmark, men ingen dansk afdeling (intet CVR nr.).

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Outsource lønadministrationen med Adecco Payroll

Har jeres virksomhed ikke en lønafdeling? Er du i tvivl om, hvordan overenskomsten skal forstås? Hvad betyder den nye ferielov for dine medarbejdere? Vil du spare ressourcer? Og vil du samtidig sikre dig, at jeres løn bliver leveret korrekt – med fokus på kvalitet og leveringssikkerhed?.

Ting som løn, SKAT og pension kan være en svær størrelse. Endnu sværere bliver det, hvis I ikke har tilknyttet de lønspecialister, som der ofte skal til for at finkæmme den jungle, som administrationen kan være. Derfor kan det være en god idé ikke at bruge for mange ressourcer på noget, der alligevel ikke giver jeres virksomhed værdi.

Det er her Adecco Payroll kommer til assistance. Vores hovedfokus er, og vil altid være, ”First Time Right”. Det betyder kort sagt, at hvis vi står for administration eller andre ydelser, så gør vi det ikke bare rigtigt – vi gør det rigtigt, første gang! Det sikrer vi blandt andet gennem vores lange erfaring med løn- og personaleadministration. Desuden har vores længerevarende erfaringer som et af verdens største rekrutterings- og vikarbureauer givet os indsigt og kompetencer inden for de fleste brancher, områder og ansættelsesforhold i forhold til lønservice.

Dertil har vi lavet vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map. Den er lavet med udgangspunkt i ISO Certificeringen, men med vores egen kvalitetssikringsproces, går vi skridtet videre. Det sikrer vores processer, der i sidste ende sikrer, at dine medarbejdere får de korrekte udbetalinger.

Lønadministration sparer ressourcer

Udover at få udbetalt korrekt løn til tiden via lønadministration, så giver vores lønservice jer også andre fordele. For det første frigiver det tid til alt det, der betyder noget for jeres virksomhed. Hvilket gør, at I kan frigive ressourcer til jeres virksomheds kerneforretning – mens vi står for lønadministrationen. Ydermere får du tilknyttet en konsulent, der er ekspert inden for HR i lige præcis jeres branche. Det betyder blandt andet, at du altid kan få fat i en person, der kender jeres aftaler om lønservice, og de andre ydelser, I kunne have i Adecco. Det giver hurtig og effektiv administration til dig og dine medarbejdere, hvis der skulle være ændringer i, eller spørgsmål om, jeres forhold.

Udover en tilknyttet konsulent, der kan give sparring og kender jeres virksomhed, så giver payroll gennem Adecco også følgende fordele:

  • Skræddersyet afvikling af lønadministrationen, som hurtigt og smertefrit kan ændres, hvis behovet skulle ændre sig.
  • I bliver mindre afhængige af interne ressourcer og får løn til tiden – hver gang. Hvilket betyder, at I heller ikke skal oplære en ny medarbejder til lønadministration, hvis der skulle ske organisationsændringer.
  • Afvikling af løn – også selvom i har sygdom eller ferie.
  • Bliv sikker på, at der er styr på alt – også det med småt. SKAT, overenskomster, ferielove, pension, sygeløn, g-dage osv.. Kort sagt, så er alle regler og love overholdt.

Ligegyldigt hvilken størrelse eller type din virksomhed er, så står vi klar til at hjælpe med outsourcing af løn. Vi bestræber os på at være den førende HR-partner – på både rekrutteringer, vikariater, projektansættelser og payroll. Vi tilbyder alt fra sparring til fuldendte løsninger, når du har mangel på personale eller administration. Med Adecco på sidelinjen er du sikret personale og løn til tiden. Så kan du koncentrere dig om din kernevirksomhed, mens dine medarbejdere får korrekt løn til tiden.


Lyder vores lønadministrationsløsning som noget fra dig? Så udfyld formularen, eller giv os et kald.

Vælg brugerprofil