Spring menu over

Søger du en bioanalytiker, laboratorieassistent eller biologiassistent til en stilling inden for pharma-, medicinal- eller medicoindustrien? Så kan vi hjælpe dig med at finde kompetente kandidater fra både ind- og udland. Vi formidler kandidater til både vikariater, projektansættelser og faste stillinger – og vælger du at samarbejde med os, så sørger vi også for alt, der hedder HR, jura, løn og administration. Så kan du fokusere på din virksomheds kernekompetencer.

Fire gode grunde til, at du skal samarbejde med Adecco Pharma & Science:

 • Vores Pharma og Science-team rekrutterer kandidater til medicinalvirksomheder, biotekvirksomheder og virksomheder inden for medico, og ved derfor, hvad der er vigtigt, når man ansætter til din branche
 • Vi har vores helt egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, hvilket sikrer kvaliteten af vores arbejde
 • Vi sikrer din konkurrenceevne ved at skaffe dig de bedste medarbejdere
 • Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 82

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Derfor skal du vælge os til at rekruttere din bioanalytiker

Vi rekrutterer til pharma-, medicinal- eller medicoindustrien, når vores kunder har brug for specialister til produktion, forskning, udvikling, salg og administration. Når du samarbejder med os, får du specialiseret medspiller med 30 års erfaring og et stort branchekendskab, som kan hjælpe dig med at navigere Medical- og Pharma området.

Mangler du derfor eksempelvis en bioanalytiker til at tage forskellige prøver på patienter samt analysere prøverne, så kan vi hjælpe dig! Som del af et internationalt vikarbureau, der bl.a. specialiserer sig inden for medicinalbranchen, har vi stor erfaring med at få anskaffe bioanalytikere. Vi er med andre ord din genvej til den rette nye medarbejder. Vi samarbejder med mange forskellige virksomheder – lige fra små- og mellemstore virksomheder til store internationale virksomheder – så ingen opgave er for lille eller for stor til os.

Uanset størrelse og placering af jeres virksomhed, så garanterer vi gennem vores Adecco Quality Map (AQM) den samme høje kvalitet – hver gang. AQM betyder nemlig, at vi gennemgår en række processer, som sikrer kvalitet for vores samarbejdspartnere såvel som for vores kandidater:

 • Alle vores kandidater har ren straffeattest
 • Vi indhenter referencer på alle kandidater
 • Kandidaterne har været til en face-to-face samtale med vores konsulenter
 • Kandidaterne har arbejds- og opholdstilladelse, hvis de kommer fra udlandet.

Vi tilbyder landsdækkende service, så alle byer i landet – fra København til Skagen – er dækket ind af vores kontorer landet over. Til større virksomheder tilbyder vi desuden en Onsite-løsning, hvor I får tilknyttet jeres egen konsulent, der vil stå for daglig dækning af jeres vikar-og/eller andre ansættelsesbehov.

Med Danmarks stigende eksport fra medicinalindustrien har vi set en stigende efterspørgsel på kandidater til stillinger som bioanalytiker, laborant og laboratorieassistent. Dette betyder, at det med tiden er blevet sværere at tiltrække og fastholde de bedste og mest kompetente kandidater. Derfor gør vi meget ud af at tiltrække de bedste kandidater til vores kunder inden for pharma-, medico- og medicinalbranchen ved at:

 • annoncere målrettet på sociale medier
 • annoncere på egne og andres digitale kanaler
 • være til stede på relevante uddannelsesinstitutioner.

Ligeledes tror vi på, at de mest eftertragtede kandidater tiltrækkes og fastholdes bedst, hvis de får en god behandling. Derfor sørger vi for at overholde alle overenskomster og generelt tilbyde gode vilkår, såvel som vi er et af de få vikarbureauer i Danmark, som udbetaler pension til alle vikarer.

Vi står for alt det besværlige, og i kan i stedet koncentrere jer om det, I gør bedst. Få et uforpligtende tilbud på din næste bioanalytiker ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil