Spring menu over

Søger du en dygtig biokemiker til en stilling inden for pharma-, medico- eller medicinalindustrien? Uanset om du er en mindre virksomhed eller en stor international virksomhed, så kan vi hjælpe med at formidle kandidater til vikariater, projektansættelser og faste stillinger. Vælger du at samarbejde med os, så står vi også for HR, jura, løn og administration – så du kan fokusere på din virksomheds kernekompetencer og slippe for det alt det besværlige.

Her er fire gode grunde til at anvende os:

  • Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Vores kvalitetsproces, Adecco Quality Map, sikrer kvaliteten af vores arbejde
  • Vi sikrer din konkurrenceevne ved at skaffe dig de dygtigste medarbejdere
  • Vores Pharma og Science-team rekrutterer kandidater til medicinalvirksomheder, biotekvirksomheder og virksomheder inden for medico, og ved derfor, hvad der er vigtigt at tage højde for, når man ansætter til lige netop din branche.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 82

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os stå for rekrutteringen af din biokemiker

Vi har din biokemiker parat, uanset hvor i landet du ligger, og hvor stor din virksomhed er. Vi tilbyder landsdækkende service, så du er dækket ind af vores kontorer over hele landet. Vores kunder spænder fra små, danske virksomheder til store internationale virksomheder, så ingen opgave er for lille eller stor til os. Til større virksomheder tilbyder vi en såkaldt Onsite-løsning, hvor I får tilknyttet en konsulent, som sørger for dag-til-dag dækning af jeres vikar-og/eller andre ansættelsesbehov.

Adecco finder biokemikere til hele pharma-, medico- og medicinalindustrien, selv når vores kunder har brug for specialister med meget specifikke kompetencer til eksempelvis produktion, forskning, udvikling, salg og administration. Vi trækker på vores mange års erfaring og vores store branchekendskab, når vi screener den helt rigtige medarbejder til dit behov.

Når vi finder din nye medarbejder garanterer vores helt egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, at kvaliteten er helt i top. Adecco Quality Map betyder, at vi følger en række faste processer, hvilket er med til at sikre høj kvalitet for både vores samarbejdspartnere og kandidater. For dig betyder det, at:

  • Alle vores udenlandske kandidater har arbejds- og opholdstilladelse
  • Vi møder alle kandidater ansigt-til-ansigt
  • Kandidaternes referencer er indhentet, og CV’er er gennemtjekket

På grund af den stigende efterspørgsel på kandidater til stillinger som netop biokemiker, bioanalytiker og andre lignende stillinger inden for medicinalindustrien, så gør vi meget ud af at tiltrække og fastholde de bedste og mest kompetente kandidater. Dette gør vi bl.a. ved at være til stede på relevante uddannelsesinstitutioner, annoncere målrettet på sociale medier og vores egne og andres digitale platforme. Vi stiller store krav til vores kandidater, så kan tilbyde de bedste til vores kunder. Til gengæld sørger vi for at tilbyde dem gode vilkår, så de føler sig godt behandlet. Det er også en af grundene til, at vores interne jurister altid sørger for, at vi overholder alle overenskomster. Som en af de eneste vikarbureauer i landet tilbyder vi ydermere pension til alle vores vikarer.

Søger du derfor en dygtig biokemiker, og vil du høre mere om dine muligheder, så kontakt os i dag ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil