Spring menu over

Søger du en dygtig og engageret farmaceut til et apotek, et sygehus eller universitet? Vi kan hjælpe! Vi rekrutterer farmaceuter og apotekere til alle slags arbejdspladser inden for pharma-, medico- og medicinalindustrien. Vi sørger også for alt, der hedder HR, jura, løn, og administration – så sparer du både tid og ressourcer. Uanset størrelsen af din virksomhed eller institution, så hjælper vi med at formidle kandidater til både vikariater og fuldtidsansættelser. Vi har mange års erfaring med pharma-, medico- og medicinalindustrien, og derfor kan vi hurtigt og effektivt hjælpe dig med at finde de rette kandidater.

Her er fire gode grunde til at anvende os:

  • Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, sikrer kvaliteten af vores arbejde
  • Vi sikrer din konkurrenceevne ved at skaffe dig de bedste kandidater til din virksomhed
  • Vi er specialister i kandidater til medicinalvirksomheder, biotekvirksomheder og andre virksomheder inden for medico, og derfor ved vi, hvad der er vigtigt, når man ansætter til netop din branche.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 82

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi finder din næste Farmaceut

Uanset om du har brug for specialister til f.eks. produktion, udvikling, forskning, kvalitetsstyring eller analyser, så kan vi hjælpe dig med at få fat i de kandidater, som du har brug for. Vi har stor erfaring og mange års branchekendskab, der gør, at vi hurtigt og effektivt kan finde den eller de rette farmaceuter til dig, som lever op til jeres behov og krav. Vælger du at samarbejde med os, så får du også en erfaren samarbejdspartner, som du kan sparre med, og som kan rådgive dig igennem hele processen.

Vi har mange samarbejdspartnere, både små og store internationale virksomheder, så uanset dine behov og ønsker, så er ingen opgave for lille eller stor, når du skal bruge nye ansatte. Vores pharma- og science-kunder har ofte projekter, hvor der kræves højt specialiserede kompetencer, så de opgaver løser vi også. Vores kandidater er både fra ind- og udland, og med vores Adecco Quality Map (AQM) er din kvalitet sikret.

AQM betyder, at vi har underlagt os selv nogle processer, som er med til at sikre høj kvalitet for vores samarbejdspartnere og kandidater. Helt konkret betyder Adecco Quality Map for dig, at:

  • Alle vores udenlandske kandidater har arbejds- og opholdstilladelse
  • Vi afholder ansigt-til-ansigt møder med alle vores kandidater
  • Vi indhenter referencer
  • Alle kandidater har ren straffeattest

Vores service er landsdækkende, så alt fra København, Viborg, Herning, Odense, Aarhus og Fredericia er dækket ind af vores kontorer landet over. Til større virksomheder tilbyder vi en Onsite Løsning, hvor I får tilknyttet jeres egen konsulent, der står for dag-til-dag dækning af jeres vikar- og/eller andre ansættelsesbehov.

Søger du derfor en kompetent farmaceut til din institution, apotek eller virksomhed, og har du lyst til at samarbejde med os, så kan du få et uforpligtende tilbud på din næste farmaceut ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil