Spring menu over

Søger du en dygtig farmakonom til en stilling inden for pharma-, medico- eller medicinalindustrien? Så tilbyder vi at hjælpe dig med at finde din næste medarbejder – nemt. Uanset om du er en mindre virksomhed eller en stor international virksomhed, så kan vi hjælpe med at formidle kandidater til vikariater, projektansættelser og faste stillinger. Vælger du at samarbejde med os, så står vi også for HR, jura, løn og administration – så du kan fokusere på din virksomheds kernekompetencer og slippe for det alt det besværlige.

Her er fire gode grunde til, at du skal anvende os:

 • Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
 • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, sikrer kvaliteten af vores arbejde
 • Vi sikrer din konkurrenceevne ved at skaffe dig de dygtigste medarbejdere
 • Vores Pharma og Science-team finder kandidater til medicinalvirksomheder, biotekvirksomheder og virksomheder inden for medico, og ved derfor, hvad der er vigtigt at tage højde for, når man ansætter til lige netop din branche.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 82

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os stå for rekrutteringen af din farmakonom

Vi rekrutterer til pharma-, medicinal- eller medicoindustrien, når vores kunder har brug for specialister til produktion, forskning, udvikling, salg og administration. Når du samarbejder med os, får du en specialiseret medspiller med 30 års erfaring og et stort branchekendskab, som kan hjælpe dig med at navigere Medical- og Pharma området. Adecco Danmark er desuden en del af The Adecco Group, hvilket gør os til en del af et stort internationalt netværk, som giver os en unik mulighed for hurtigt at finde farmaceuter fra ind- og udland. Vi står endvidere for den fulde proces, HR, jura, administration – i fastansættelser, projektansættelser og vikar.

Vi har altid stor fokus på at tiltrække de bedste, mest kompetencer og engagerede kandidater. Det gør vi ved at tilbyde vores kandidater gode vilkår. Som en af de eneste vikarbureauer i landet udbetaler vi fx pension til vores farmakonomer og andre kandidater. Dette er en af grundene til, at vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater.

Derudover arbejder vi fokuseret på hele tiden at tiltrække nye kandidater til vores pulje. Overordnet handler vores strategi om at være til stede, hvor kandidater er. Det gør vi ved at:

 • Annoncere målrettet på diverse sociale medie-platforme
 • Annoncere på egne og andres digitale kanaler
 • Være synlige på relevante uddannelsesinstitutioner.

På den måde sørger vi for at tiltrække de bedste kandidater til alle slags stillinger, heriblandt farmakonomer.

Kvaliteten er sikret gennem vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map (AQM), som garanterer, at vores proces er af højeste kvalitet. Adecco Quality Map er nemlig med til at verificere en række fastlagte processer, der skal være med til at garantere den samme høje kvalitet hver gang, både for vores kunder og kandidater.

Helt konkret betyder det, at vores Adecco Quality Map sørger for at:

 • Alle vores udenlandske kandidater har arbejds- og opholdstilladelse
 • Vi afholder ansigt-til-ansigt møder med alle vores kandidater
 • Vi indhenter referencer
 • Alle kandidater har ren straffeattest

Søger du derfor en eller flere velkvalificerede farmakonomer til din arbejdsplads, og har du brug for hjælp og sparring i forhold til processen, så kan du få et uforpligtende tilbud på din næste medarbejder ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil