Spring menu over

Søger du en dygtig og engageret kemiker til din virksomhed, institution, universitet eller forskningscenter? Vi rekrutterer kemikere til alle slags organisationer inden for pharma-, bio- og sciencebranchen, så uanset hvilken organisation du repræsenterer, så kan vi hjælpe dig med at finde de kemikere, der dækker din organisations behov. Vælger du os som din HR-samarbejdspartner, så sørger vi også for HR, jura, løn og administration – så sparer du både tid og ressourcer. Vi har mange års erfaring inden for din branche og ved derfor, hvad der er vigtigt at tage højde for, når der skal medarbejdere til din branche.

Her er tre gode grunde til at vælge os som din samarbejdspartner:

  • Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, sikrer høj kvalitet af arbejde
  • Vi sikrer din virksomheds konkurrenceevne ved at skaffe dig de bedste kandidater

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 82

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi finder din næste kemiker

Har du brug for kemikere, der er specialiseret inden for et bestemt område, så klarer vi også den. Vi har mange års erfaring og et stort indsigt i branchen, der gør, at vi har velkvalificerede kemikere til din virksomhed.

Som et af Danmarks største HR-bureauer i Danmark– har vi mange samarbejdspartnere fra både ind- og udland, så uanset dine behov, krav og ønsker, så er ingen opgave for stor, når vi skal finde de rigtige medarbejdere. Alle vores kandidater skal nemlig igennem den samme screeningsprocess, som skal være med til at sikre kvaliteten af vores arbejde, til gavn for dig som virksomhed og for kandidaterne.

Adecco Quality Map er bl.a. med til at sikre følgende:

  • Alle vores kandidater har arbejds- og opholdstilladelse, hvis de kommer fra udlandet
  • Vores specialister afholder ansigt-til-ansigt samtaler med alle kandidater
  • Alle kandidaters referencer og CV’er er tjekket op på
  • Alle kandidater har en ren straffeattest

Derudover arbejder vi fokuseret på hele tiden at tiltrække nye kandidater til vores pulje. Overordnet handler vores strategi om at være til stede, hvor kandidater er. Det gør vi ved at:

  • Annoncere målrettet på diverse sociale medie-platforme
  • Annoncere på egne og andres digitale kanaler, og
  • ved at synlige på relevante uddannelsesinstitutioner.

På den måde sørger vi for at tiltrække de bedste kandidater til alle slags stillinger, heriblandt kemikere.

Derudover tror vi på, at kandidater tiltrækkes og fastholdes bedst, når de oplever, at de får en god behandling. Derfor sørger vi for, som et af få vikarbureauer i Danmark, at udbetale pension til alle vores vikarer. Vi sørger samtidig for, at alle overenskomster bliver overholdt. Vi har kontorer over hele landet og kan derfor tilbyde en landsdækkende service, så uanset placeringen af din virksomhed, så står vi klar til at tilbyde vores hjælp.

Søger du derfor en eller flere velkvalificerede kemikere til din arbejdsplads, og har du brug for hjælp og sparring i forhold til processen, så kan du få et uforpligtende tilbud på din næste medarbejder ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil