Spring menu over

Søger du en dygtig QA/QC-medarbejder til din virksomhed? Vi har mange års erfaring inden for kvalitetsmedarbejdere og kvalitetskontrollører til fabrikker, laboratorier, værksteder, rådgivningsvirksomheder m.fl. Så vi står klar til at bruge vores indgående branchekendskab til at hjælpe jer med hurtigt og effektivt at finde den perfekte medarbejder. Ingen opgave er for lille eller stor for os. Vi står også for alt, der hedder HR, løn, administration og jura.

Med os som din partner får du:

  • Akut dag-til-dag vikardækning
  • Kundeservice hele ugen frem til midnat
  • Mulighed for at planlægge og forudsige dit bemandingsbehov digitalt
  • Branchens bedste kandidater, så din konkurrenceevne styrkes

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 82

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Derfor får du den bedste løsning hos Adecco

I et samfund med mange højteknologiske industrier og moderne produktionsformer er efterspørgslen på QA/QC-medarbejdere stor, fordi mange virksomheder har brug for kvalitetsmedarbejdere til at udføre kvalitetskontroller af hensyn til fx miljø og sikkerhed. Med os som din partner slipper du for at skulle bruge spilde tid og ressourcer på at finde den helt rigtige kandidat til jobbet. Vi har Danmarks største database med prækvalificerede kandidater, hvorfra vi har mulighed for at plukke en kvalificeret medarbejder til jer. Hvis den perfekte kandidat ikke findes i vores pulje, så bruger vi vores kæmpe nationale og internationale netværk til at fremskaffe de dygtigste kandidater til stillingen. Vi annoncer ligeledes målrettet på sociale medier samt egne og andres digitale kanaler.

For at sikre samme høje kvalitet, i alle vores services, har vi lavet vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map. Rent praktisk betyder det, at vi underlægger os selv en række processer, som skal sikre, at vores proces er af højeste kvalitet, når vi rekrutterer din QA/QC-medarbejder. For dig betyder det fx, at:

  • Alle vores kandidater har ren straffeattest
  • Vi gennemtjekker alle vores kandidaters CV’er og referencer
  • Vi interviewer alle vores kandidater ansigt-til-ansigt
  • Alle kandidater har en gyldig arbejds- og opholdstilladelse, hvis de kommer fra udlandet

Når du vælger at samarbejde med os, får du indledningsvist besøg på din arbejdsplads af vores konsulenter, som vil afdække dine krav og behov til den nye QA/QC-medarbejder. På den måde sikrer vi, at du får de rigtige kandidater tilbudt, og at din nye medarbejder kan gå ind og gøre en forskel fra dag et. Efter ansættelsen følger konsulenterne løbende op, så samarbejdet fungerer optimalt.

Vi tilbyder desuden landsdækkende service, så uanset om du befinder dig i Brøndby, Fredericia eller et helt tredje sted, så står vi klar til at hjælpe dig med din rekruttering. Derudover tilbyder vi kundeservice hele ugen frem til midnat, så vi er klar til at dække dine behov, skulle du pludseligt have brug for hjælp til akut vikardækning.

Søger du en QA/QC-medarbejder til et vikariat, en projekt- eller fastansættelse, så hjælper vi dig med at finde lige præcis den kandidat, du har brug for. Kontakt os med det samme, og få et uforpligtende tilbud. Du kan vælge at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil