Spring menu over

Er du på udkig efter din næste medarbejder? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi er din ærlige HR-partner. Med mere end 30 års erfaring og kvalitetssikrede processer, ved vi som rekrutteringsbureau i Esbjerg, hvad der skal til, for at I får den rigtige rekruttering. Vores lokale konsulenter er med jer hele vejen gennem processen – både før, under og efter. Foranalyse, screening, samtaler, tests, ansættelse, evaluering og opfølgning.

Hvorfor vælge os til rekruttering i Esbjerg?

  • Vi giver match- og tilfredshedsgaranti på alle ansættelser
  • Esbjerg og omegns største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Mere en 30 års erfaring med at matche kandidater og virksomheder
  • Vi rekrutterer til alle stillinger. Så behøver du kun at gå ét sted hen.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 93

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Rekruttering af kompetente kandidater i Esbjerg

Vores motto er: ”Vi kender mennesker”. Med det mener vi begge sider af bordet. Vores rekruttering i Esbjerg har fokus på at være tilstede lokalt hos de jobsøgende, men også der vores kunder holder til. Vi kender vores kunder. Vi forstår, hvad der skal til for at finde de rigtige medarbejdere. Ikke bare profiler, som har det rette CV og kompetencer. Det gælder i lige så høj grad om at finde en ny medarbejder, der passer til ind i kulturen. Vi sikrer, at alle parametre er opfyldt. For os handler det om at finde en medarbejder, der kan skabe værdi allerede fra dag ét – det giver den bedste synergi.

Når du skal bruge hjælp fra et rekrutteringsbureau i Esbjerg

Der er flere fordele ved at vælge os som dit rekrutteringsbureau i Esbjerg. I undgår unødvendige, dyre onboarding programmer, omkostningstunge fejlrekrutteringer og en tidskrævende proces i søgen efter jeres nye medarbejder. Overlad alt det besværlige til os: Foranalyse, annoncering, search, select, samtaler, tests, ansættelse, evaluering og opfølgning. I skal blot fokusere på det, I er bedst til, så gør vi det vi er bedst til: Effektiv rekruttering. Og så får i tilmed både match- og tilfredshedsgaranti. Så har i en ekstra tryghed, når I vælger Adecco som jeres rekrutteringsbureau.

Skal vi hjælpe jer?

Brænder du inde med spørgsmål til vores rekruttering i Esbjerg, er du mere end velkommen til at ringe til os. Ønsker du i stedet at få ansigt på, hvem vi er, og hvad vi kan, har du også mulighed for at aftale en tid med en af vores rekrutteringskonsulenter. Du skal blot ringe til os eller udfylde ovenstående formular.

Vi har endvidere kontorer i resten af Danmark. Så ligegyldigt, hvor du er – eller hvor du søger medarbejdere – står vi klar til at hjælpe. Vores rekrutteringsbureau har også kontorer i København, Odense, Aarhus og Aalborg.

Vælg brugerprofil