Spring menu over

Har du brug for rekruttering i Herning? Mangler du en eller flere medarbejdere til din virksomhed? I så fald kan vi hjælpe dig. Vi er landsdækkende, men vores rekrutteringsbureau er lokalt til stede i Herning. Vi håndterer alle bemandingsløsninger: Vikariater, projekt- og fastansættelser. Ligegyldigt branche, niveau og din virksomheds størrelse – så har vi formegentlig allerede erfaringen og ekspertisen.

Hvorfor vælge os til rekruttering i Herning?

  • Vi giver match- og tilfredshedsgaranti på alle ansættelser
  • Herning og omegns største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Mere en 30 års erfaring med at matche kandidater og virksomheder
  • Vi rekrutterer til alle stillinger. Så behøver du kun at gå ét sted hen.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 88

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Rekruttering af kompetente kandidater i Herning

For at kunne finde de bedste kandidater lokalt, må man være tilstede, der hvor de er. Vores rekruttering i Herning er tæt på virksomhed og kandidat. Så kan vi med garanti lave det bedste match for begge parter.

Den rette medarbejder er mere end blot CV og kompetencer. For os handler det også om personlighed, som matcher virksomhedskulturen. Når vi finder jeres næste medarbejder, vil I få en profil, som allerede skaber værdi fra første arbejdsdag. Det er en effektiv rekruttering, som gavner hele jeres værdikæde.

Før I bliver præsenteret for potentielle kandidater, sørger vores rekrutteringskonsulenter for, at alle kandidater har:

  • Erfaring fra lignende stillinger
  • Positive referencer fra tidligere arbejdsgivere
  • Vi møder alle kandidater ansigt-til-ansigt, indhenter referencer, straffeattest og nødvendige certificeringer
  • Og vi tester på IQ- og personlighed

Når du skal bruge hjælp fra et rekrutteringsbureau i Herning

Vi er mere end et rekrutteringsbureau i Herning. Vores vision er at være din fortrukne partner, når I står og mangler medarbejdere. Vi har specialiseret os i rekruttering, så du kan nemt overlade alt det besværlige til os: Foranalyse, annoncering, screening, samtaler, tests, ansættelse, overenskomster, jura, evaluering og opfølgning. Vi klarer det hele. I Skal blot fokusere på det, I er bedst til, så udfylder vi den tomme stol hos jer. For at give dig en ekstra tryghed i hele processen, tilbyder vi rekrutteringsgaranti. Det betyder, at vi – uden beregning – finder jer en ny kandidat, hvis I skulle ønske det.

Skal vi hjælpe jer?

Vi ønsker at være jeres foretrukne rekrutteringsfirma i Herning. Vi ønsker ganske enkelt at skabe værdi for jeres virksomhed, ved at rekruttere de helt rigtige medarbejdere. Book et uforpligtende møde med en af vores lokale konsulenter via formularen. eller ring til os.

Vi har endvidere kontorer i resten af Danmark. Så ligegyldigt, hvor du er – eller hvor du søger medarbejdere – står vi klar til at hjælpe. Vores rekrutteringsbureau har også kontorer i København, Odense, Aarhus og Aalborg.

Vælg brugerprofil