Spring menu over

Søger I hjælp til rekruttering i Kolding? Mangler I en ny kollega? Vi er en af verdens største HR-partnere med et lokalt rekrutteringsbureau i Kolding. Uanset din virksomhedsstørrelse eller branche – så har vi formegentlig allerede erfaringen og ekspertisen. Med Jyllands største pulje af prækvalificerede kandidater, kan vi hurtigt og nemt levere jeres firma de rette kompetencer.

Hvorfor vælge os til rekruttering i Kolding?

  • Vi giver match- og tilfredshedsgaranti på alle ansættelser
  • Kolding og omegns største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Mere en 30 års erfaring med at matche kandidater og virksomheder
  • Vi rekrutterer til alle stillinger. Så behøver du kun at gå ét sted hen.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 88

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Rekruttering af kompetente kandidater i Kolding

Uanset hvor I holder til, kan vi altid udfylde den tomme stol i jeres virksomhed. Med en profil, som skaber værdi fra første arbejdsdag. Vi ønsker at give den absolut bedste rekruttering i Kolding. Det er vigtigt for os at være til stede, der hvor vores kunder er. Samtidig giver det os mulighed for at nå ud til lokale kandidater, der kan skabe værdi for jeres virksomhed. Vores dygtige eksperter sidder klar til at hjælpe jer med at finde den helt rette profil til jeres tomme stol. Er I interesseret i et skræddersyet tilbud, der tager afsæt i jeres behov og krav til en kommende medarbejder? Så er Adecco det rigtige sted. Vi kommer ud og besøger jer og giver et uforpligtende tilbud. Så kan I få indsigt I, hvordan vi ville gribe en rekruttering an i lige præcis jeres situation.

Skal I bruge hjælp til en lokal vikar, kan vi også klare det med vores Vikarbureau Kolding.

 

Når du skal bruge hjælp fra et rekrutteringsbureau i Kolding

En rekruttering af den rette kandidat kan være meget tidskrævende. Og en fejlrekruttering er dyrere end man lige går og tror. Hvor skal I finde kandidater henne? Det er her vores rekrutteringsbureau i Kolding kommer ind i billedet. Lad os stå for alt det besværlige: Foranalyse, annoncering, search, samtaler, tests, ansættelse, jura, overenskomster, evaluering og opfølgning. Vi er med jer hele vejen – både før, under og efter. Det er en effektiv rekrutteringsproces, som skaber værdi for jeres virksomhed.

 

Skal vi hjælpe jer?

Vælger I os, er I garanteret den rette rekruttering til jeres virksomhed i Kolding. I har mulighed for at komme i kontakt med os alle ugens dage – både fysisk og online.

Vores kundeservice har åbent alle ugens dage fra kl. 08.00-24.00. Udfyld formularen og bliv kontaktet af en lokal rekrutteringskonsulent – eller ring selv til os. Så kan vi tage en snak om, hvordan vi kan finde jeres næste medarbejder.

Vi har endvidere kontorer i resten af Danmark. Så ligegyldigt, hvor du er – eller hvor du søger medarbejdere – står vi klar til at hjælpe. Vores rekrutteringsbureau har også kontorer i København, Odense, Aarhus og Aalborg.

Vælg brugerprofil