Spring menu over

Skal I bruge hjælp til rekruttering i Vejle? Landsdækkende service – lokale kontorer. Med mere end 30 års erfaring som en af verdens største HR-partnere, står vi klar til at hjælpe. Vikariater, projekt- og fastansættelser. Til alle behov, virksomhedsstørrelser og brancher. Vi har som rekrutteringsbureau i Vejle skarpe konsulenter med erfaring inden for lige netop din branche. Vi er med jer under hele processen – både før, under og efter. Foranalyse, annoncering, search, select, samtaler, tests, ansættelse, evaluering og opfølgning.

Hvorfor vælge os til rekruttering i Vejle?

  • Vi giver match- og tilfredshedsgaranti på alle ansættelser
  • Vejle og omegns største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Mere en 30 års erfaring med at matche kandidater og virksomheder
  • Vi rekrutterer til alle stillinger. Så behøver du kun at gå ét sted hen.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 88

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Rekruttering af kompetente kandidater i Vejle

Vores motto er: ”Vi kender mennesker”. Med det mener vi begge sider af bordet. Vores rekruttering i Vejle har fokus på at være tilstede lokalt hos de jobsøgende, men også der vores kunder holder til. Vi kender vores kunder. Vi forstår, hvad der skal til for at finde de rigtige medarbejdere. Ikke bare profiler, som har det rette CV og kompetencer. Det gælder i lige så høj grad om at finde en ny medarbejder, der passer til ind i kulturen. Vi sikrer, at alle parametre er opfyldt. For os handler det om at finde en medarbejder, der kan skabe værdi allerede fra dag ét – det giver den bedste synergi.

 

Når du skal bruge hjælp fra et rekrutteringsbureau i Vejle

En rekrutteringsproces er oftest meget tidskrævende. Og fejlrekrutteringer er dyre. Det er her vores rekrutteringsbureau i Vejle kommer ind i billedet. Vi udvælger ikke kun kandidater på baggrund af kompetencer. Personlighed er lige så vigtig. Et korrekt match, er et match på alle parametre. Og vi står samtidig for at det besværlige og tidskrævende: Foranalyse, annoncering, search, select, samtaler, tests, ansættelse, evaluering og opfølgning. Så kan I koncentrere jer om det, som skaber værdi for jeres forretning. Vi er med jer hele vejen – både før, under og efter.

 

Skal vi hjælpe jer?

Vi ønsker at være jeres foretrukne rekrutteringsfirma i Vejle. I kan komme i kontakt med os alle ugens dage. Vores kundeservice er åben fra 06-24. Book et møde med en af vores konsulenter ved at ringe til os. Du kan også udfylde den ovenstående formular, så kontakter vi jer til en uforpligtende snak om jeres muligheder.

Vi har endvidere kontorer i resten af Danmark. Så ligegyldigt, hvor du er – eller hvor du søger medarbejdere – står vi klar til at hjælpe. Vores rekrutteringsbureau har også kontorer i København, Odense, Aarhus og Aalborg.

Vælg brugerprofil