Spring menu over

Står I med en tom plads? Er rekrutteringsprocessen svær at overskue? Lad os hjælpe jer godt i gang og godt i mål – med garanti. Vores rekrutteringsbureau i Aalborg dækker Nordens Paris og resten af Nordjylland. Vi skræddersyer processerne efter jeres behov. Så kan I koncentrere jer om det, der giver jer værdi. Så står vi for alt det uoverskuelige: Foranalyse, annoncering, search, screening, interviews, tests, ansættelse, rådgivning, evaluering og opfølgning.

Hvorfor skal I vælge Adecco som jeres rekrutteringsbureau i Aalborg?

  • Vi giver match- og tilfredshedsgaranti på alle ansættelser
  • Vi har Nordjyllands største pulje af prækvalificerede kandidater 
  • Mere en 30 års erfaring som Danmarks foretrukne HR-partner 
  • Vi finder kandidater til alle brancher og ansættelsestyper. Så behøver du kun at gå ét sted hen. 

Skal I bruge hjælp til en lokal vikar, kan vi også klare det med vores Vikarbureau Aalborg. 

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 95

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Rekrutteringsbureau i Aalborg: Den rigtige rekruttering

På toppen af Danmark, i Nordens Paris, finder du vores rekrutteringsbureau. Vi er en landsdækkende virksomhed, med landsdækkende services. Men når det gælder rekrutteringer, kommer man ikke rigtigt i mål ved at styre det hele fra ét kontor på Sjælland. Derfor har vi lokale kontorer i hele landet. Vi tror nemlig på, at vi kan skabe det bedste match mellem vores kunder og kandidater, når vi er til stede dér, hvor de befinder sig. 

En lokal afdeling giver os samtidig mulighed for at have et lokalt kendskab. Så når I bliver tilknyttet en rekrutteringskonsulent, så har vedkommende både forståelse for jeres branchevilkår og lokalmiljø. 

Og for at vi kan sikre os, at vi har forudsætningerne for at skabe det korrekte match, tager vi også skridtet videre. Vi kommer og besøger jer som noget af det første. Så kan vi få et kig ind i maskinrummet hos jer – og dermed bedre sikre, at I får præsenteret kandidater, som matcher jeres behov, krav og virksomhedskultur. Sådan skaber vi et match på alle parametre. 

Det vil vi endda gerne garantere! Vi tilbyder altid match- og tilfredshedsgaranti på alle rekrutteringer. 

 

Vores processer ved rekrutteringer i Aalborg

Rekrutteringsprocessen skræddersyes jeres behov og ønsker. For at kvalitetssikre vores rekrutteringer, har vi dog en række faste procedurer, vi altid gennemgår. Sådan sikrer vi det rigtige match mellem jer og jeres nye medarbejder. 

Først og fremmest kommer vi ud og besøger jeres virksomhed. Her tager vi en snak om jeres behov og krav til kvalifikationer og erfaring. Dertil får vi et indblik i jeres virksomhedskultur og arbejdsgange. På den måde kan vi bedre skabe et match på både erfaring, kompetencer og personlighed. Et match på alle parametre. 

Når vi i fællesskab har fået fastlagt rammerne for, hvad og hvem, I mangler, går vi til næste trin i rekrutteringsprocessen. Vi gennemsøger først og fremmest vores egne talent pools. Samtidig starter vores målrettede annoncering på egne og andres digitale- samt sociale kanaler. 

Jobsøgningsmarkedet har dog ændret sig en del de sidste par år. Derfor kan man ikke længere regne med, at den rigtige kandidat kommer dumpende ned fra himlen. Med det for øje, laver vi derfor også direkte search på kandidater, der matcher jeres behov. Dermed kan vi ikke bare præsentere jer for de bedste jobsøgende kandidater – men de bedste kandidater på markedet. 

Når vi så har afdækket de relevante profiler, laver vi en caserekruttering og personlighedstester vedkommende. Vores fastlagte processer byder, at vi: 

  •  Møder alle kandidater ansigt-til-ansigt, indhenter referencer, straffeattest og nødvendige certificeringer
  • Casetester kandidaterne i de arbejdsopgaver, de skal udføre i stillingen
  • Tester på både personlighed og kognitivt 

Herefter bliver i præsenteret for kandidaterne. 

Ikke to rekrutteringer er ens – og alle vores skræddersyes efter vores kunders ønsker. Derfor kan I også selv vælge, hvor meget I vil have Adecco med ind over rekrutteringen. Når vi har præsenteret jer for mulige kandidater, kan I for eksempel vælge at udføre egne interviews og selv stå for resten af udvælgelsesprocessen. Vi sidder dog gerne med ved interviews og forhandlingsbordet. Vi hjælper, sparrer og rådgiver hele vejen i gennem. Samtidig klarer vi også alt det besværlige med jura, kontrakter, overenskomster, og alt det andet. 

Efter ansættelsen kommer vi selvfølgelig også og evaluerer på rekrutteringen. Sådan sikrer vi det rette match – også efter ansættelsen. Vi er ved jeres side hele vejen igennem processen: Før, under og efter. 

 

Lad os hjælpe med rekruttering i Aalborg og resten af Nordjylland

Vi er Nordjyllands foretrukne rekrutteringspartner. Skal du bruge hjælp til rekrutteringer, vikarløsninger, rådgivning, payroll eller noget helt femte? Vi står klar til at hjælpe. 

Det eneste du skal gøre, er at ringe til afdelingen i Aalborg. Du kan også udfylde formularen, så ringer vi dig op så hurtigt vi kan. I bliver tilknyttet jeres personlige konsulent, der hjælper jer gennem rekrutteringsjunglen. 

Vores kundeservice har åbent alle ugens dage fra 08:00 – 24:00. Så kan du altid komme i kontakt med os. 

Vi har også kontorer i resten af Danmark. Så ligegyldigt, hvor du er – eller hvor du søger medarbejdere, står vi klar til at hjælpe. Vores rekrutteringsbureau i Aalborg har også kontorer i København, Aarhus og Odense.

Vælg brugerprofil