Spring menu over

Søger du medarbejdere med erfaring i de systemer, din virksomhed bruger? Vi kan hjælpe dig med at finde de rigtige kandidater til vikariater eller ansættelse i faste stillinger som salgsassistent, marketingskoordinater og lignende. Uanset dine behov, kan vi hurtigt og effektivt finde en løsning til både vikar-, projekt- og fastansættelse inden for salg og markedsføring. 4 gode grunde til at vælge os som samarbejdspartner:

  • Vi vejleder dig bl.a. om lønpakker og bonusser, så vi rammer markedet korrekt og effektivt
  • Vi sikrer at relevante overenskomster overholdes, så du har glade os tilfredse medarbejdere
  • Vores målrettede annoncering, gode vilkår og pensionsordning tiltrækker de bedste kandidater
  • Vi er karrierepartner og ”trusted advisor” for kandidater – afgørende ift. tiltrækning og fastholdelse

Vores store erfaring indenfor branchen gør at vi forstår dine behov og udfordringer. Vælger du at have os på sidelinjen er du sikret en ærlig samarbejdspartner, som kan vejlede og guide dig hele vejen!

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Derfor får du den bedste løsning hos Adecco

Har du svært ved at finde de helt rigtige medarbejdere? Og søger du en partner, som kan gøre det muligt for dig at fokusere på det, du er god til?

Jobannoncering kræver en anden form i dag, sammenlignet med tidligere. For at kunne tiltrække de helt rigtige profiler til vikariater, projekt- og fastansættelser, arbejder vi målrettet og strategisk på at være tilstede på relevante digitale kanaler, sociale medier og uddannelsesinstitutioner. Det er vores erfaring, at det er nødvendigt at være til stede, der hvor kandidaterne er, for at få de bedste. Så selvfølgelig er vi det.

Vores pulje af prækvalificerede kandidater fra ind- og udland sikrer, at vi finder den helt rigtige medarbejder – uanset om der søges arbejdskraft i form af en vikar, tidsbegrænset-, projekt- eller fastansættelse.

Vi lægger stor vægt på at være din ærlige samarbejdspartner og er af den overbevisning, at de bedste kandidater bliver tiltrukket og fastholdt, når de bliver behandlet godt. Vi overholder overenskomster og tilbyder gode vilkår og pensionsordning til vikarer, projektmedarbejdere, samt fastansatte.

Vi kan hjælpe dig, hvis du eksempelvis søger en sælger, salgsassistent eller marketingchef. Vores konsulenter har erfaring fra branchen og forstår de vilkår og betingelser, der arbejdes under. Det gør, at de kan hjælpe dig, hvis der skulle opstå udfordringer undervejs. De kan endvidere vejlede om lønpakker og bonusser, således vi rammer markedet effektiv og korrekt, og dermed finder den helt rigtige medarbejder til lige netop dit behov!

Kort sagt gør vi alt hvad vi kan for ikke bare at være et vikarbureau, der kan finde ledige kandidater, men en samarbejdspartner, der effektivt kan tage hånd om alle personalemæssige udfordringer.

Med os som samarbejdspartner, kan du læne dig tilbage, mens vi står for alt det besværlige. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen.

 

Vælg brugerprofil