Spring menu over

Søges analytiker? Så er du havnet det helt rette sted. Vi ved, hvordan man rekrutterer de bedste kandidater og kan spare jeres virksomhed tid og ressourcer i søgningen efter den perfekte analytiker. Vi har erfaring indenfor de fleste brancher og kan med garanti hjælpe jer med at finde præcis den medarbejder, som I står og mangler.

Med andre ord bør I vælge Adecco fordi:

  • Vi har mere end 30 års erfaring med rekruttering af nøglemedarbejdere herunder analytikere, senior analytikere og lignende
  • Vi har ekspertise i, og servicerer, de fleste brancher
  • Vi sørger for at finde en kandidat, som er et match på alle parametre (både fagligt og personligt)
  • Vi laver dybdegående tests af alle vores kandidater (casetests, personlighedstests og kognitive tests)

 

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Overlad det til os at rekruttere jeres næste analytiker

Arbejdsmarkedet har ændret sig meget inden for de sidste år. Når en analytiker søges, er jobopslag ofte ikke er nok, hvis man vil sikre sig, at alle relevante kandidater bliver nået, tiltrukket og motiveret til at ansøge. Gennem målrettet annoncering, search og forståelse for, hvad kandidaterne ønsker og hvor de befinder sig, kan vi sikre, at det er de rette kandidater, der søger stillingen som jeres næste analytiker.

Vores konsulenter har mange års rekrutteringserfaring og et specialiseret kendskab til den branche, som de rekrutterer til. Denne erfaring, kombineret med vores gennemtestede processer, giver os trygheden til at kunne garantere tilfredshedsgaranti på alle vores ansættelser. Det betyder, I får et match på alle parametre og I sikres imod dyre fejlansættelser.

Således starter vores proces:

  • Vi kommer ud og besøger jer
  • Vi afdækker jeres situation, behov og virksomhedskultur - for at sikre at analytikerens kultur og personlighed stemmer overens med jeres
  • Vi afdækker jeres ønsker til kandidatens erfaring og kvalifikationer

Når vi sammen har sat rammerne for, hvilken analytiker, der søges, tager vi næste skridt i søgningen efter den perfekte kandidat. Vi gennemsøger vores talent pool af prækvalificerede kandidater og udvælger dem, som passer til kravprofilen. Samtidig starter vi vores målrettede annoncering på egne og andre digitale – og sociale kanaler. Vi laver en målrettet search, og tager fat i analytikere, som allerede er i arbejde, men passivt søger nye udfordringer.

Når vi har fundet de rette kandidater, begynder den personlige selektering. Denne del af processen indebærer:

  • Et ansigt-til-ansigt møde, samt indhentning af referencer, straffeattest og nødvendige certificeringer.
  • Vi casetester kandidaterne i de arbejdsopgaver, de skal udføre i stillingen
  • Vi tester personlighed og kognitive kompetencer

De kandidater, der bedst matcher kravprofilen bliver I præsenteret for. Herefter kan I vælge at overtage resten af udvælgelsesprocessen, men vi hjælper også meget gerne med sparring og rådgivning under interviews og med de efterfølgende forhandlinger.

Når en analytiker søges, er vores fornemmeste opgave er at finde en, som kan tilføje jeres virksomhed værdi fra sekundet medarbejderen træder ind ad døren. Vi hjælper jer både før og under, men også efter, vi har rekrutteret den rette kandidat. Det gør vi ved at tage et par efterfølgende samtaler med dig og din ny analytiker for at sikre at samarbejdet fungerer optimalt for alle parter.

Med Adecco på sidelinjen kan du spare tid og ressourcer. Du slipper for at skulle lave et jobopslag, gennemlæse jobansøgninger og afholde samtaler. Lad os hjælpe dig med at finde din næste analytiker. Ring til os, eller udfyld formularen ovenfor – vi glæder os til at høre fra dig!

 

Vælg brugerprofil