Spring menu over

Marketingkoordinator søges? Lad os hjælpe jer. Vi har alle sammen hørt udtrykket ”time is money”, hvor tid brugt konstruktivt, giver overskud og spildt tid er penge spildt. Når en ny marketingkoordinator søges, er man nødt til at afsætte tid, og i en travl virksomhed er det ikke så let, som det umiddelbart lyder. Det kan resultere i dyre fejlrekrutteringer og en masse spildt tid og ressourcer.

Med os på sidelinjen er I garderet mod spild af tid og penge. Vi sørger for:

  • Tilfredshedsgaranti på alle ansættelser
  • Målrettet annoncering til rekruttering af nøglemedarbejdere
  • Gennemtestede og skræddersyede processer til hvert trin i rekrutteringen
  • Dybdegående tests af alle kandidater – heriblandt personlighedstest og kognitive tests - det sikrer et match på alle parametre

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os rekruttere jeres næste marketingkoordinator

I dag stilles der stadigt større og større krav til marketingkoordinatorens kompetencer. Marketingkoordinatorer er vigtige indenfor stort set alle brancher, men det er af essentiel betydning, at der bliver ansat en marketingkoordinator, som ved, hvordan de finder frem til jeres kunders hjerter, hjerner og pengepung. Uanset om det er online, offline, gennem events eller noget helt fjerde.

Takket være vores omfattende branchekendskab, kan vi med sikkerhed hjælpe jer, når en marketingkoordinator søges. Det sikrer jer imod dyre fejlrekrutteringer og sparer jer en masse tid og ressourcer.

Når I vælger Adecco som samarbejdspartner får I:

  • Tilknyttet enrekrutteringskonsulent, som har dybdegående brancheerfaring og som sætter sig ind i jeres specifikke situation, behov og virksomhedskultur.
  • Adgang til vores løbende opdaterede Talent Pools af kvalificerede kandidater indenfor specifikke brancher og stillingsbetegnelser
  • Målrettet headhunting efter de bedste kandidater
  • Høj kvalitet af kandidater takket være vores tests (casetests, personlighedstests og kognitive tests)

For os er det vigtigt, at vi kender jeres virksomhed i dybden, når en marketingkoordinator søges. Der findes ikke to virksomheder, der er ens – og det samme gælder mennesker. Af den grund sender vi altid en af vores rekrutteringskonsulenter ud til jer. Her sætter konsulenten sig ind i jeres nuværende situation, konkrete behov og virksomhedskultur.

Vi går altid efter at finde kandidater, som ikke blot besidder de rette kompetencer, men også passer ind i jeres team. Vi ved, at de bedste resultater skabes i et godt arbejdsmiljø, og derfor lægger vi et stort et arbejde i at finde en marketingkoordinator, som vil falde i hak med jeres andre medarbejdere og berige miljøet på arbejdspladsen.

Når vi rekrutterer, indtager vi rollen som dobbeltambassadør. Vi tror på, at de mest engagerede kandidater tiltrækkes og fastholdes, når de behandles godt og tillidsfuldt. Samtidig sætter vi en ære i at være jeres ambassadør overfor kandidaterne, så de får et virkelighedstro indtryk af jeres virksomhed. Kandidaterne får at vide, hvilke muligheder og udfordringer, der ligger i stillingen som marketingkoordinator, så der ikke hersker tvivl om, hvilke succeskriterier og fremtidsmuligheder, de og I kan forvente.

Når vi har udvalgt de kandidater, som vi mener matcher jeres behov og ønsker bedst, bliver I præsenteret for dem. Herefter er det op til jer, om I vil tage jer af den videre udvælgelsesproces, eller stadig ønsker vores assistance under interviews og ved de videre forhandlinger.

At rekruttere den perfekte marketingkoordinator kan være en langsommelig proces. Af den grund, lægger vi et stort arbejde i at gøre rekrutteringsprocessen så nem og ligetil, som muligt – for jer. Vi er med hele vejen, både før, under og efter for at sikre at den rette kandidat bliver rekrutteret og at samarbejdet fungerer optimalt for begge parter på hele jeres ’rejse’ sammen. Det sparer jer en masse ressourcer og frigiver tid til, at I kan fokusere på jeres kernekompetencer.

Lad os hjælpe med at finde jeres næste marketingkoordinator. Ring til os, eller udfyld formularen ovenfor – vi glæder os til at hjælpe jer!

Vælg brugerprofil