Spring menu over

Står du og mangler en sælger eller Key Account Manager (KAM) til din virksomhed, så er vi parate til at klare opgaven. Vi er specialister inden for salg og marketing og kan hurtigt finde den sælger eller Key Account Manager, du søger. Derudover tilbyder vi at håndtere HR, jura og administration. Så slipper du for besværet!

Her er fire gode grunde til at bruge Adecco som din HR-partner:

  • Vi står for at overholde alle overenskomster
  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, er din sikring for kvaliteten af vores arbejde
  • Vi kommer ud til din virksomhed for at få et bedre indblik i jeres ønsker og behov
  • Du får adgang til de bedste kandidater indenfor branchen, fordi vi tiltrækker og fastholder de dygtigste ved at tilbyde gode vilkår og pensionsordninger

Vi har konsulenter, som er specialister i netop jeres branche, og derfor kan vi hurtigt finde en sælger, der matcher jeres behov. Alt, du skal gøre, er at kontakte os og fortælle, hvad du søger.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi står for alt det besværlige og skaffer hurtigt din nye Key Account Manager

Mange virksomheder finder det udfordrende at finde nye medarbejdere, heriblandt sælgere og Key Account Managers. Derfor kontakter de til os for at få hjælp til opgaven. Vi sørger ikke blot for at findeden helt rigtige sælger til jeres virksomhed – vi står også for HR, jura og administration, så I kan koncentrere jer om jeres virksomheds kernekompetencer.

Vi har kontorer over hele Danmark og servicerer lige fra Aalborg til Kalundborg og fra København til Odense. Så uanset hvor i landet, I befinder jer, så finder vi den sælger, I står og mangler.

Vi har Danmarks største pulje med prækvalificerede kandidater, hvor din nye sælger måske ligger og venter på, at du tager kontakt til os. En af grundene til, at vi har Danmarks største pulje af kandidater, som allerede er prækvalificerede, er, at vi tilbyder gode vilkår til vores kandidater. Som et af de få vikarbureauer i Danmark tilbyder vi fx pension til alle vores vikarer. Vi indrømmer gerne, at vi stiller store krav til vores kandidater, så vi er sikre på at kunne tilbyde de bedste medarbejdere til vores kunder, men til gengæld sørger vi for at tilbyde dem de bedst mulige vilkår. Vi er af den overbevisning, at det er sådan, de bedste og mest engagerede medarbejdere tiltrækkes og fastholdes.

Vi arbejder hele tiden på at øge vores database med kompetente kandidater. Måden, vi gør det på, er ved at være synlige, der hvor kandidaterne er. Dette gør vi bl.a. ved at:

  • Annoncere på vores egne og andres digitale kanaler
  • Annoncere på sociale medier
  • Være til stede på relevante uddannelsesinstitutioner.

Med vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, kan vi sikre dig den samme høje kvalitet – hver gang! Vi gennemgår en række fastlagte processer, hvilket er med til at sikre kvaliteten af vores arbejde for både vores samarbejdspartnere og kandidater. Det betyder blandt andet, at:

  • Vi indhenter og tjekker alle kandidaters referencer og CV’er
  • Vi sørger for at udenlandske kandidater har arbejds- og opholdstilladelse
  • Vores konsulenter afholder ansigt-til-ansigt-samtaler med alle kandidater

Vi har et mål om, at din nye sælger eller Key Account Manager kan tilføre værdi til din virksomhed fra første arbejdsdag. Derfor hjælper vi jer ikke kun før og under processen, men også efter. Det gør vi ved løbende at afholde opfølgende samtaler med jer og jeres nye sælger for at sikre, at samarbejdet fungerer optimalt. Jeres nye sælger skal naturligvis besidde de rette kompetencer for at få succes i stillingen, men derudover er det også vigtigt, at jeres sælger passer godt ind i virksomheden rent personlighedsmæssigt.

Ved at vælge os som samarbejdspartner sparer I tid og ressourcer, så læn dig tilbage, og lad os klare alt det besværlige. Alt, du skal gøre, er kontakte os og fortælle, hvad I søger, enten ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil