Spring menu over

Søger du en eller flere salgsassistenter med erfaring i de systemer, som din virksomhed bruger? Vi kan hurtigt finde den salgsassistent, som du mangler – til vikariater, projekt- og fastansættelser. Med Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, og som specialister på området, kan vi nemt dække dine behov, når en salgsassistent søges.

Fire gode grunde til at vælge Adecco som din samarbejdspartner:

  • Vi vejleder dig om lønpakker og bonusser, så vi rammer markedet korrekt og effektivt
  • Vi sikrer at alle overenskomster overholdes, så du får glade og tilfredse medarbejdere
  • Vores målrettede annoncering, gode vilkår og pensionsordning tiltrækker de mest kompetente medarbejdere
  • Vi er karrierepartnere og ”trusted advisor” for kandidaterne, hvilket er afgørende for tiltrækning og fastholdelse

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os finde din næste salgsassistent

Har du svært ved at finde de rigtige medarbejdere? Kan du ikke overskue HR, jura og administration? Og søger du en partner, der muliggør, at du kan fokusere på det, du er god til?

Sammenlignet med tidligere kræver søgningen efter kandidater en anden form for jobannoncering. For at kunne tiltrække de helt rigtige salgsassistentprofiler til vikariater, projekt- og fastansættelser, arbejder vi målrettet og strategisk på at være til stede på uddannelsesinstitutioner, sociale medier, egne og andres digitale kanaler. Det er vores erfaring, at der er en nødvendighed for at være til stede, der hvor kandidaterne er.

Vi hjælper dig, hvis du eksempelvis søger en salgsassistent med mere specifikke kompetencer. Du får et udvalg af kandidater, som vi assisterer dig i at sortere i. Vores konsulenter har stor erfaring i branchen og forstår de vilkår og betingelser du arbejder under. Det gør, at de kan hjælpe dig på vej, hvis der skulle opstå udfordringer undervejs.

Vi fokuserer på, at din nye medarbejder kan bidrage til din virksomhed allerede første dag. Vores konsulenter besøger din virksomhed for at afdække opgaven, og vi sikrer at du får salgsassistenter, der dækker dine behov og krav til kompetencer. Desuden holder vores konsulenter opfølgende samtaler med din nye medarbejder, så et fortsat godt samarbejde sikres. Dertil kan vores konsulenter vejlede dig om lønpakker og bonusser, således markedet matches effektivt og korrekt.

Vores store pulje af prækvalificerede kandidater fra ind- og udland sikrer endvidere, at vi hurtigt kan finde den helt rigtige salgsassistent – uanset om du søger arbejdskraft i form af fastansættelser eller dag-til-dag vikardækning.

Vi sætter en stor ære i at være din ærlige samarbejdspartner. Desuden er vi af den overbevisning, at de bedste kandidater tiltrækkes og fastholdes, når de behandles godt. Derfor overholder vi alle overenskomster og tilbyder gode vilkår – eksempelvis udbetaler vi, som et at de eneste vikarbureauer i Danmark, pension til alle vores kandidater.

Kort sagt gør vi alt, hvad vi kan for ikke bare at være et vikarbureau, der kan finde ledige kandidater, når en salgsassistent søges, men derimod også en samarbejdspartner, som effektivt kan tage hånd om alle dine personalemæssige udfordringer.

Med Adecco på sidelinjen kan du læne dig tilbage, og lade os stå for alt det besværlige. Det eneste du skal gøre, er at fortælle os, hvordan vi kan hjælpe dig. Det gør du enten ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil