Spring menu over

Har I brug for en læge til en lægeklinik, et hospital eller sygehus? Lad Adecco hjælpe – uanset om I søger en læge, speciallæge, lægesekretær, sygeplejerske eller andet sundhedspersonale. Her får du fire gode grunde til at vælge os som din samarbejdspartner:

  • Vi står for HR, jura og administration
  • Danmarks største pulje af prækvalificerede faglærte kandidater
  • Vi er SKI-leverandører, hvilket sikrer dig, at vores processer er gennemtestede og sikre

Med Adecco på sidelinjen får I en specialiseret samarbejdspartner med stor erfaring og branchekendskab.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 84

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os finde din læge

Vi dækker de fleste behov inden for sundhedsområdet, herunder læger til lægeklinikker, privathospitaler, m.m. Og vores konsulenter har stor erfaring inden for sundhedssektoren. Det betyder blandt andet, at du kan drage nytte af deres indsigt i branchens særlige betingelser, når der skal vurderes og udvælges kandidater til at matche det ledige job i din organisation. Endvidere er ingen opgave for lille eller stor for os.

Når vi skal finde din kandidat, har vi en række processer, som sikrer kvalitet for både samarbejdspartnere såvel som kandidater.

  • Vi indhenter referencer på alle kandidater
  • Kandidaterne har været til samtale med vores konsulenter
  • Alle udenlandske kandidater har arbejds- og opholdstilladelse

Udover at gennemgå processer med kandidaterne, så sørger vi også for, at vi finder den rette læge til jeres organisation. Vi besøger jer på jeres adresse for at afdække opgaven og sikre, at jeres nye læge opfylder de krav, som I måtte have til personlighed og faglige kompetencer. Det er vores mål, at lægen skal kunne gøre en forskel fra første dag. For at sikre et fremtidigt godt samarbejde holder vi opfølgende samtaler. Vi er altså med jer før, under og efter.

Med Adecco på sidelinjen kan I fokusere på jeres kernekompetencer – så lad os stå for alt det besværlige. Det eneste, du skal gøre, er at fortælle os, hvordan vi kan hjælpe jer, enten ved at udfylde formularen eller give os et kald.

Vælg brugerprofil