Spring menu over

Har du brug for en lægesekretær eller andet supplerende sundhedspersonale? Til både praksis og hospitaler. Vores dygtige kandidater er engagerede, professionelle og personlige – uanset om du søger en SOSU-assistent, sygeplejerske, lægesekretær eller lignende.

Her får du fire gode grunde til at vælge os som din samarbejdspartner:

 • Vi står for HR, jura og at overholde alle overenskomster
 • Vikardækning til kommunale og regionale kunder inden for sundhedsområdet
 • Danmarks største pulje af prækvalificerede faglærte kandidater
 • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, sikrer kvalitet for vores samarbejdspartnere og kandidater

Med Adecco på sidelinjen får du en specialiseret samarbejdspartner med erfaring og et stort branchekendskab – når du søger en lægesekretær til praksis eller sygehuse.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 84

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad Adecco stå for rekrutteringen af din næste lægesekretær og få den bedste løsning

Det kan være svært at finde kvalificerede, ledige sygeplejersker og lægesekretærer, når du søger medarbejdere med helt bestemte kompetencer. Vi er et internationalt vikarbureau, som har specialiseret os i en række områder. Vi sparer dig for en masse besvær og lader dig skyde genvej til de gode lægesekretærer og lignende medarbejdere inden for branchen.

Følgende fem hovedforretningsområder arbejder vi på:

 • Dag-til-dag vikardækning inden for sundhedsområdet til regionale og kommunale kunder.
 • Håndteringen af respiratorordningen under sundhedsloven til voksne mennesker i eget hjem.
 • Håndtering af støtte og hjælpeordninger under Serviceloven til Børn og Unge i eget hjem.
 • Ansættelse af læger, lægesekretærer, mm. – globalt og nationalt.
 • Håndtering af Clinical Home Trials.

Kort sagt dækker vi de fleste behov inden for Medical området, hvor rekrutteringen af lægesekretærer er en stor del af vores forretning. Vores samarbejdspartnere spænder lige fra store internationale virksomheder til små firmaer – ingen opgave er for lille eller stor, og vi dækker både din praksis, sygehuse og hospitaler ind.

Tiltrækningen af de dygtigste kandidater og kompetente, specialiserede medarbejdere kan være svær at klare alene. Vi tror på, at det er vigtigt at være til stede, der hvor kandidaterne befinder sig. Derfor tiltrækker vi lægesekretærer og lignende gennem sociale medier, egne og andres digitale kanaler og med en tilstedeværelse på uddannelsesinstitutioner. Derudover tror vi på, at gode medarbejdere både tiltrækkes og fastholdes, hvis de behandles godt. Derfor overholder vi alle overenskomster, og som et af de eneste vikarbureauer udbetaler vi også pension til vores vikarer.

Dertil har vi lavet vores egen kvalitetssikringproces, Adecco Quality Map, hvilket sikrer høj kvalitet i rekrutteringen – for både kandidater og samarbejdspartnere. Mere specifikt betyder det, at vi gennemgår en række processer for at sikre ensartethed i alle vores services. Dette inkluderer blandt andet, at:

 • Vi møder alle kandidater ansigt-til-ansigt.
 • Vi indhenter kandidaternes referencer
 • Kandidaternes straffeattest er ren
 • Kandidaterne har både arbejds- og opholdstilladelse

Du har behovet, vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, som sammen med vores store netværk og stærke branchekendskab gør det nemt at finde de rette medarbejdere til sygehuse og hospitaler. Vi står for den fulde proces, administration, HR og jura – i vikar, projektansaettelser, tidsbegrænsede- og faste stillinger.

Lad os finde din næste lægesekretær og slip for at det besværlige. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil