Spring menu over

Søger du en pædagog eller pædagogmedhjælper? Så kan vi finde den rigtige medarbejder til din børnehave, vuggestue eller fritidshjem. Vi har mange års erfaring inden for social- og sundhedsbranchen, hvilket gør, at vi hurtigt og effektivt kan finde den rette pædagog eller pædagogmedhjælper til din institution. Vælger du at samarbejde med os, så sørger vi samtidig for alt, der hedder HR, jura, løn og administration – så bliver det ikke meget nemmere.

Her er fire gode grunde til at vælge Adecco som din samarbejdspartner:

  • Vi tilbyder hurtig vikardækning
  • Vi tager os af registreringer og rapporteringer til SKAT
  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, sikrer høj kvalitet i processen – hver gang
  • Vi tilbyder håndtering af specialopgaver under sundheds- og serviceloven

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 84

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Hvorfor skal du vælge os til at finde din nye pædagogmedhjælper?

Det kan være svært at finde tid og ressourcer til at rekruttere den rigtige pædagogmedhjælper. Derudover er HR, jura og administration også tids- og ressourcekrævende. Adecco står for det hele, så I slipper for besværet og i stedet kan fokusere på at drive jeres institution. Vi har kontorer over hele landet og servicerer lige fra Aarhus til København og fra Odense til Herning, så uanset hvor I holder til, dækker vi jeres område.

Derudover har vi også Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, som står klar til at træde til, når muligheden byder sig. Puljen opdateres hele tiden, fordi vi konstant er på udkig efter nye kandidater, så vi er sikre på at kunne dække akutte vikarbehov. Vi tiltrækker bl.a. vores kandidater ved at tilbyde gode vilkår – eksempelvis udbetaler vi som et af de eneste i landet pension til alle vikarer.

Med Adecco som samarbejdspartner får I også mulighed for at planlægge og forudsige jeres bemandingsbehov digitalt, og i opstarten af vores samarbejde vil I få besøg af vores konsulenter, så vi bedre kan finde den helt rigtige pædagog eller pædagogmedhjælper til jer. Det er nemlig vigtigt for os at finde den helt rigtige medarbejder til jeres institution, så han eller hun kan gå ind og gøre en forskel fra dag et. Det kan kun lykkes, hvis vi finder en engageret pædagogmedhjælper med dette egenskaber. Når jeres nye medarbejder er ansat, vil jeres konsulent fra Adecco sørge for, at vedkommende får en god opstart, og konsulenten vil endvidere holde løbende samtaler med jer og jeres pædagogmedhjælper for at sikre, at samarbejdet forløber, som det skal.

Med Adecco på sidelinjen slipper du for alt besværet – vi står klar til at finde din næste pædagogmedhjælper. Alt, du skal gøre, er at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil