Spring menu over

Vi kan hjælpe dig, hvis du søger Social- og sundhedsassistenter (SSA), SOSU-hjælpere eller andet personale inden for Medico-branchen. Vi tilbyder professionelle, engagerede og personlige SOSU-assistenter fra vores store pulje af prækvalificerede kandidater. Vi servicerer hele landet og har et bredt branchekendskab, så du kan trygt kontakte os, når en SOSU-assistent søges.

Fire gode grunde til at vælge Adecco som jeres samarbejdspartner:

 • Vikardækning i hele landet – både til regionale og kommunale kunder
 • Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
 • Adecco Quality Map garanterer samme høje kvalitet hver gang
 • Vi overholder alle overenskomster og står for HR, jura og administration

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 84

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Du får den bedste SOSU-assistent eller SOSU-hjælper her

Det kan være svært at finde kvalificerede medarbejdere i en branche med lav ledighed. Adecco er et internationalt vikarbureau med speciale inden for en række områder – herunder medicinal og Medico. Vi har stor erfaring med rekruttering af SOSU-assistenter og SOSU-hjælpere til vikariater, projekt- og fastansættelser. Vi er din genvej til dine nye SOSU-assistenter eller andet sundhedsfagligt personale – samtidig med, at vi sparer dig for en masse besvær, når vi står for eksempelvis jura, HR, administration og løn.

Vores konsulenter kommer ud til jer for at afdække opgaven, og for at sikre at I får tilbudt de kandidater, der matcher jeres behov og de krav I sætter til kompetencer. Derudover holder konsulenten opfølgende samtaler med jeres nye medarbejder – det sikrer et fortsat godt samarbejde.

Desuden arbejder vi på følgende fem hovedforretningsområder:

 • Dag-til-dag vikardækning til regionale og kommunale kunder.
 • Håndtering af hjælpe- og støtteordninger under serviceloven til Børn og Unge i eget hjem.
 • Håndtering af respiratorordningen til voksne mennesker i eget hjem.
 • Håndtering af Clinical Home Trials.

Vi er af den overbevisning, at for at kunne tiltrække de mest engagerede og kompetente SOSU-assistenter, er det vigtigt at være til stede, der hvor SOSU-assistenterne er. Derfor er vi til stede på relevante uddannelsesinstitutioner, annoncerer på sociale medier, egne og andres digitale kanaler. Vi tror også på, at de bedste SOSU-assistenter og -hjælpere tiltrækkes og fastholdes, hvis de bliver behandlet godt. Derfor overholder vi alle overenskomster og som et af de eneste vikarbureauer i Danmark udbetaler vi pension til alle vores kandidater.

Vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, er med til at sikre kvalitet hver gang. Rent praktisk betyder, at vi gennemgår en række processer, der sikrer kvalitet for jer og jeres kommende SOSU-assistenter. Helt præcist betyder det, at:

 • Vi har tjekket op på CV og referencer.
 • Kandidaterne har ren straffeattest.
 • Vi har mødt alle kandidater face-to-face.
 • Internationale kandidater har arbejds- og opholdstilladelse.


Vi står for alt, der hedder administration, jura og HR – alt det besværlige. Så kan du fokusere på det du er god til. Alt du skal gøre er at fortælle os, hvordan vi kan hjælpe dig – udfyld formularen.

Vælg brugerprofil