Spring menu over

Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du søger sygeplejersker eller andet personale inden for Medico branchen. Vi kan tilbyde professionelle, engagerede og personlige sygeplejersker fra vores store pulje af prækvalificerede kandidater. Vi dækker hele landet og har et bredt branchekendskab inden for sundhedssektoren.

Fire gode grunde til at bruge Adecco som jeres samarbejdspartner, når en sygeplejerske søges:

 • Vikardækning i hele landet - til både sygehuse og praksis
 • Den største pulje af prækvalificerede kandidater i Danmark
 • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, garanterer kvalitet – hver gang!
 • Vi overholder alle overenskomster og står for både HR og jura

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 84

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os finde din næste sygeplejerske

Kvalificerede medarbejdere inden for Medico branchen kan være svære at finde og fastholde – specielt sygeplejersker med specifikke kompetencer. Adecco er et internationalt vikarbureau med speciale inden for en række områder. Du kan skyde genvej til dine nye sygeplejersker eller andet sundhedsfagligt personale – samtidig med, at vi sparer dig for en masse besvær med eksempelvis HR, jura og løn.

Vi arbejder ydermere på følgende fem hovedforretningsområder:

 • Sygeplejersker, læger, lægesekretærer mm. – nationalt og globalt.
 • Dag-til-dag vikardækning til regionale og kommunale kunder.
  Håndtering af respiratorordningen til voksne mennesker i eget hjem.
 • Håndtering af hjælpe- og støtteordninger under serviceloven til Børn og Unge i eget hjem.
 • Håndtering af Clinical Home Trials.

Vi tror på, at det er vigtigt at være til stede, der hvor sygeplejerskerne er, for at kunne tiltrække de mest kvalificerede, engagerede og specialiserede kandidater. Tiltrækning og udvælgelse kan være en stor mundfuld. Vi er til stede på uddannelsesinstitutioner og tiltrækker endvidere sygeplejersker gennem sociale medier, egne og andres digitale kanaler. Desuden tror vi på, at de bedste sygeplejersker tiltrækkes og fastholdes, hvis de bliver behandlet godt – vi overholder alle overenskomster og udbetaler pension til vikarer, som et af de eneste vikarbureauer i landet.

For at I kan blive sikret høj kvalitet , hver gang, har vi lavet vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map. Det betyder, at vi går igennem nogle bestemte processer, der er med til at sikre kvalitet for jer og jeres kommende sygeplejersker. Helt specifikt betyder det, at:

 • Vi har mødt kandidaterne ansigt-til-ansigt.
 • Alle referencer er indhentet og tjekket.
 • Kandidaten har ren straffeattest
 • Internationale sygeplejersker har arbejds- og opholdstilladelse

Med Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, store netværk, stærke branchekendskab, målrettede search og annoncering kan vi hurtigt og effektivt dække jeres behov for sygeplejersker eller andet sundhedsfagligt personale i Medico branchen. Vi tager os af den fulde proces, administration, jura og HR – ligegyldigt om du søger sygeplejersker til vikariater, projekt- eller fastansættelser – til praksis, hospital, sygehus eller noget helt fjerde.

Vi er ved din side både før, under og efter ansættelsen af din næste sygeplejerske. Lad os stå for alt det besværlige! Alt du skal gøre er at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil