Spring menu over

Har du brug for et vikarbureau i Aabenraa? En samarbejdspartner, du kan sætte din lid til ved mangel på medarbejdere eller vikarer? Som en del af Adecco Group, er vi en af verdens største inde for vikarservice. Vi bemander til alle brancher og jobtitler i Aabenraa og omegn. Ligegyldigt jeres branche og størrelse – så har vi formegentlig allerede erfaringen og ekspertisen. Vi har nemlig Danmarks største pulje af vikarer, klar til at træde til, hvor og hvornår I står og mangler hjælp. Vi er med jer hele vejen – både før, under og efter. Bemanding, opfølgning, løn, overenskomster og jura.

Fem gode grunde til at vælge os:

 • I får matchgaranti på alle ansættelser
 • Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
 • Mere end 30 års erfaring som HR-bureau
 • Bemanding af vikarer til alle brancher og jobtitler
 • Alle kandidater har ren straffeattest og de rette certificeringer

Skal I bruge hjælp til en lokal fastansættelse, kan vi også klare det med vores rekrutteringsbureau Aabenraa.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 93

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Mere end blot et vikarbureau i Aabenraa

Vi er mere end et vikarbureau i Aabenraa. Vores vision er at være din foretrukne HR-partner i Sønderjylland. Vores store vikarpulje gør, at vi kan bemande alle brancher og jobtitler til jeres virksomhed. I det Sønderjylland har vi i gennemsnit dagligt 100 vikarer ude hos vores kunder. Den store vikarvolumen gør blandt andet, at vi kan levere akut på dagen, når der kommer en uforudsigelig sygemelding eller opsigelse.

Er du eksempelvis kunde hos os, og får en morgensygemelding, kan vores vikarteam træde til inden for meget kort tid. Så kan den daglige drift altid køre rundt hos jer – vi er altid bemandingsparate.

 

Vi har den rette vikar parat

Hvordan kan vi altid sikre jer den rigtige vikar? Det kan vi med Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, som også er bosiddende i Aabenraa og omegn. Vikarpuljen bliver løbende opdateret, så vi altid kan bemande med de bedste hænder. Vi tror samtidig på, at de bedste medarbejdere tiltrækkes og fastholdes, hvis de kan arbejde under de bedste vilkår. Derfor giver vi blandt andet alle vores vikarer pension – som et af eneste vikarbureauer i Aabenraa.

Alle vikarer været igennem vores egen kvalitetssikringsproces. Det betyder helt konkret, at vi overholder en lang række krav i forbindelse med hele processen. Vi gennemgår nogle faste processer, der er med til at sikre en høj kvalitet for både samarbejdspartnere og kandidater. Processen kan variere alt efter, hvilken type vikar du søger. Men overordnet set, har alle godkendte profiler:

 • Været til samtale hos os ansigt til ansigt
 • CV og referencer er blevet gennemtjekket
 • Gennemgang af nødvendig certificeringer alt efter, hvilken branche, der er tale om

I er sikret den rette kandidat, som kan give værdi – allerede fra første arbejdsdag. I får tilmed matchgaranti. Så finder vi en ny vikar til opgaven uden ekstra beregning.

 

Skal vi samarbejde om jeres vikarer?

Vi giver garanti, fordi vi selvfølgelig ønsker, at skabe et match mellem vores kandidater og kunder, hvor alle parter er både glade og tilfredse. Men vi giver også garanti, fordi vi tror på vores processer. Vi har lavet vores egen kvalitetssikringsproces. Den skal være med til at sikre, at alt er som det skal være – og at I kun bliver præsenteret for relevante kandidater.

Processen betyder blandt andet, at:

 • Færdighedstestet på kreditor/debitor
 • Blevet screenet og mødt af vores konsulenter
 • Blevet tjekket på referencer og CV
 • Vi kommer ud og afdækker opgaven hos jer

Med tests, interviews og afdækning af opgaven hos jer, finder vi med garanti det rette match mellem kandidat og jeres behov. For akkurat med en stilling som bogholder, er det nødvendigt at have de rette kvalifikationer. Derfor må vi også matche jeres behov med kandidaternes kompetencer og erfaringer.

 

Fokusér på det, du er bedst til – så klarer vi resten

Ønsker I at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe som vikarbureau i Aabenraa og omegn? I så fald er I mere end velkomne til at kontakte os via ovenstående formular – så vender vi tilbage så hurtigt som overhovedet muligt. I kan dog også kontakte vores kundeservice alle ugens dage mellem kl. 08.00-24.00.

Vælg brugerprofil