Spring menu over

Find de bedste vikarer med vores vikarbureau i Århus. Vi er landsdækkende, men vi ønsker hele tiden at være tæt på vores kunder og kandidater i Århus og Midtjylland. Det gør, at vi kan skabe det bedste match for jeres virksomhed. Uanset, hvilken branche eller type medarbejder I søger, har vi den rette kandidat klar. Vi har nemlig Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater klar til at træde til, hvor og hvornår I står og mangler hænder. På Søren Frichs Vej 40A ligger vores vikarbureau Århus og servicerer hele Midtjylland. Vi kan derfor være med hele vejen – både før, under og efter. Bemanding, opfølgning, løn, overenskomster og jura.

Fem gode grunde til at vælge os:

 • Matchgaranti på alle ansættelser
 • Århus største pulje af prækvalificerede kandidater
 • Mere end 30 års erfaring som HR-bureau
 • Vi har profiler til alle brancher og jobtitler
 • Alle kandidater har ren straffeattest og de rette certificeringer

Skal I bruge hjælp til en lokal fastansættelse, kan vi også klare det med vores Rekrutteringsbureau Århus

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 94

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

30 års erfaring som vikarbureau i Aarhus

Med mere end 30 års erfaring som vikarbureau i Aarhus, kan vi stå inde for vores kompetencer for vikarservice. Vi ønsker at være til stede, der hvor kandidaten er – og hvor virksomheden befinder sig. Når vi kender og forstår nærmiljøet, så forstår vi bedre markedet. Og vores konsulenter forstår din branche og de forhold, I arbejder under.

Vi sender i gennemsnit 100 vikarer ud om dagen i Midtjylland. Det store antal af vikarer gør, at vi er meget fleksible i forhold til jeres efterspørgsel. Vi leverer dag-til-dag vikarservice til en stor del af vores kunder. Er du f.eks. kunde hos os og får en morgensygemelding, kan vores vikarteam træde til inden for meget kort tid. Så kan den daglige drift altid køre rundt hos jer – Vi er altid bemandingsparat, så I kan koncentrere jer om jeres kernekompetencer.

 

Få den rette vikar i Aarhus – I dag!

Hvordan kan vi garantere jer den rette vikar i Aarhus? Vi har Midtjyllands største pulje af prækvalificerede kandidater og vi opdaterer den løbende med nye. Vi har de stærkeste kandidater klar til jeres firma. Når den rigtige medarbejder er fundet til din arbejdsplads, så er det vigtigt for os, at den nye medarbejder kan gå ind og give værdi allerede fra første dag. For at det kan lade sig gøre, sørger vi for, at vores kandidater får gode vilkår. Vi tror nemlig på, at de mest engagerede medarbejdere tiltrækkes og fastholdes, når de oplever, at de får en god behandling. Derfor tilbyder vi alle vores vikarer pension, som et af eneste vikarbureauer i Aarhus.

Alle vikarer været igennem vores egen kvalitetssikringsproces. Det betyder helt konkret, at vi overholder en lang række krav i forbindelse med hele ansættelsesprocessen. Vi gennemgår nogle faste processer, der er med til at sikre en høj kvalitet for både samarbejdspartnere og kandidater. Processen kan variere alt efter, hvilken type vikar, du søger I Århus. Men overordnet set, har alle kandidater:

 • Været til samtale hos os ansigt-til-ansigt
 • CV og referencer er blevet gennemtjekket
 • Gennemgang af nødvendig certifikater alt efter branche

I er sikret den rette kandidat, som sikrer værdi fra første arbejdsdag. Skulle I være utilfredse, har i heldigvis match- og tilfredshedsgaranti. Så finder vi en ny vikar til opgaven uden ekstra beregning.

 

Hvorfor skal I vælge os som jeres vikarbureau i Aarhus?

Vi er en af verdens største HR-partnere og vikarbureauer. Vi har sat fokus på vikardelen af vores forretning. Vi servicerer de fleste brancher. Vi har en dybdegående erfaring med alle størrelser af virksomheder og opgaver. I Aarhus, på hele Midtjylland og i hele Danmark.

Vi tilbyder også:

 • Kundeservice alle ugens dage frem til midnat - vi står altid til rådighed
 • Tilfredshedsgaranti på jeres kandidat
 • Vi møder alle kandidater ansigt-til-ansigt, indhenter referencer, straffeattest og nødvendige certifikater

Med os på sidelinjen, er du altid sikret en grundig og effektiv bemandingsservice. Værdi fra første arbejdsdag. Overlad trygt det hele til os – så kan du fokusere på det, der giver jeres virksomhed værdi. Fortæl os, hvad og hvem du mangler i ovenstående formular. Så kontakter vi jer hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Vælg brugerprofil