Spring menu over

Søger i et kompetent vikarbureau i Fredericia, som kan hjælpe med at finde de rigtige vikarer? Vi tilbyder national service med lokale kontorer. Uanset branche eller virksomhedsstørrelse, så står vi klar til at hjælpe. Du får en af verdens bedste vikarservices i både Kolding, Vejen, Vejle, Billund og/eller Fredericia-området. Vi er med jer hele vejen – både før, under og efter. Bemanding, opfølgning, løn, overenskomster og jura.

4 gode grunde til at vælge os som dit vikarbureau i Fredericia:

  • Matchgaranti
  • Fredericias største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Mere end 30 års erfaring som HR-bureau
  • Vi har profiler til alle brancher og jobtitler
  • Alle kandidater har ren straffeattest, de rette certifikater og kvalifikationer

Skal I bruge hjælp til en lokal fastansættelse, kan vi også klare det med vores rekrutteringsbureau Fredericia.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 94

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad vores vikarbureau i Fredericia hjælpe din virksomhed

Vores vikarbureau i Fredericia besidder en af Jyllands største vikarpulje. Puljen opdateres løbende, så vi altid kan tilbyde de bedste vikarer til vores kunder – jeres branche og kandidatens titel spiller ingen rolle. Vi sender i gennemsnit 80 vikarer ud dagligt i Fredericia og omegn. Den store volume på den interne vikarpulje gør, at vi kan tilbyde alt fra dag-til-dag vikardækning, til længere vikariater, projekt- og fastansættelser.

Er du f.eks. fast kunde hos os og får en morgensygemelding, kan vores vikarteam træde til med det samme. Så er jeres daglige drift sikret. Vi er altid bemandingsparate over for alle vikarsituationer.

På Strevelinsvej 16, sidder dygtige eksperter klar til at hjælpe jer og gøre jer klogere på, hvem og hvad I mangler. Er I interesseret i et skræddersyet tilbud på en eller flere vikarer? Et uforpligtende tilbud, der tager afsæt i jeres behov og krav til en kommende medarbejder? Så udfyld formularen ovenfor.

 

Vi finder jeres vikar i Fredericia

Hvordan kan vi altid sikre jer den rigtige vikar? Det kan vi med Danmarks største vikarpulje, som også er lokalt baseret til Kolding, Vejen, Vejle, Billund eller Fredericia-området. Vikarpuljen bliver løbende opdateret, så vi altid kan bemande med de bedste hænder. Vikarer ønsker også at arbejde for os, da de får gode vilkår. Vi tror nemlig på, at de mest engagerede medarbejdere tiltrækkes og fastholdes, når de får en god behandling. Derfor giver vi som et af de eneste vikarbureauer i Danmark alle vores vikarer pension.

Alle vikarer været igennem vores egen kvalitetssikringsproces. Det betyder helt konkret, at vi overholder en lang række krav i forbindelse med ansættelsesprocessen. Vi gennemgår nogle faste processer, der er med til at sikre en høj kvalitet for både samarbejdspartnere og kandidater. Processen kan variere, alt efter hvilken type vikar du søger, men overordnet set, har vi:

  • Mødt alle kandidater ansigt-til-ansigt
  • Tjekket CV og referencer
  • Gennemgået nødvendig certificering og beviser ud fra den branche vikaren arbejder indenfor

I er sikret den rette kandidat, som derefter giver jer værdi – allerede fra første arbejdsdag. Hvis du er utilfreds med vores service, har I heldigvis matchgaranti. Så finder vi en ny vikar til opgaven uden ekstra beregning.

 

Skal vi samarbejde?

Vores lokale kendskab til Fredericia og omegn, kan både virksomheder og medarbejdere drage nytte af.

Har du spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at ringe og få en snak med en af vores konsulenter. Telefonerne er åbne alle dage fra kl. 08.00-24.00. Vil du hellere have ansigt på, hvem vi er, og hvad vi kan, er du også velkommen til at udfylde formularen. Så vil du blive kontaktet til en snak om, hvordan vi kan hjælpe.

Vælg brugerprofil